Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ συνεδριάζει την ερχόμενη Παρασκευή (5/3) και αναμένεται να πάρει τις αποφάσεις για το μέλλον της Γ’ Εθνικής.

Η συνεδρίαση είναι προγραμματισμένη για τις 14:00 το μεσημέρι της Παρασκευής και η Εκτελεστική Επιτροπή θα θέσει επί τάπητος όλα τα δεδομένα, πριν αποφασίσει για τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος.

Όπως είναι γνωστό, η Επιτροπή Διοργανώσεων έχει εισηγηθεί την επανέναρξη της Γ’ Εθνικής για την Κυριακή 28 Μαρτίου, με τη διεξαγωγή ενός γύρου. Πάντα βέβαια με την προϋπόθεση πως θα δοθεί το ΟΚ για να γίνουν αγώνες, αφού στη παρούσα φάση επιτρέπονται μόνο οι προπονήσεις.

Καθοριστικό ρόλο για τις αποφάσεις της Ε.Ε. της ΕΠΟ θα παίξουν και οι συμμετοχές των ομάδων. Η προθεσμία που έχει δοθεί στους συλλόγους λήγει σήμερα (3/3) και οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν δηλώσει συμμετοχή, κάτι παραπάνω από 60 ομάδες από τις 137, που παίζουν συνολικά στους 10 ομίλους.  

Πρόθεση της ΕΠΟ είναι να υποβιβαστούν στα τοπικά πρωταθλήματα των Ενώσεων, όσοι σύλλογοι δεν πάρουν μέρος στη συνέχεια της Γ’ Εθνικής. Πλέον, την Παρασκευή (5/3) αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο σε μεγάλο βαθμό.