Με το ίδιο… πρόσωπο θα παρουσιαστεί ο Πέλοπας στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.

Όπως έγινε γνωστό, η ομάδα διατήρησε όλο το περσινό ρόστερ με τους έμπειρους ποδοσφαιριστές, καθώς και τους νεότερους που προέρχονται από την Ακαδημία, ενώ τη νέα σεζόν θα προωθηθούν ορισμένα ακόμη παιδιά.

Παράλληλα, στον Πέλοπα επέστρεψε ο Μανιώτης, ενώ είναι πιθανό να γίνει μια ακόμη μεταγραφή. Διοίκηση και Τάσος Πέρρας έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στο ρόστερ και όπως τονίζεται, στόχος είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης στον 2ο όμιλο, πριν την έναρξη των πλέι οφ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Υπό την επίβλεψη του τεχνικού τιμ της ομάδας και τις προτάσεις του προπονητή της Τάσου Περρα, η διοίκηση διατήρησε όλους τους παίκτες του περσινού ρόστερ με την προσθήκη και την επιστροφή του Μανιώτη και έτσι στην διάθεση του προπονητή για την έναρξη της προετοιμασίας θα είναι οι:

Ριζάι, Σελλάς, Τουμπανάκης, Βράζιος, Νάκος, Σταύρου, Πεθαίνος, Παλογιαννίδης, Μιχαλόπουλος, Παπαβασιλείου, Μπούκης, Πετρόπουλος, Πράττος, αλλά και όλοι οι νεαροί ποδοσφαιριστές που ενσωματώθηκαν στην ομάδα από πέρσι, αλλά και κάποιες νέες προσθήκες από την ακαδημία.

Ο Πέλοπας δεν θέλει να κάνει κινήσεις εντυπωσιασμού και πιθανόν να προχωρήσει σε μια ακόμη μεταγραφή ουσίας τις επόμενες μέρες, καθώς όλοι στις τάξεις του συλλόγου πιστεύουν ότι ο Πέλοπας διαθέτει από τα πιο δυνατά ρόστερ της κατηγορίας και φυσικά ο στόχος είναι η πρώτη θέση πριν την έναρξη των πλέι οφ».