Στην ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιάννη Ευφραιμόπουλο προχώρησε ο Αστέρας Δερβενίου.

Ο σύλλογος ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον νεαρό ποδοσφαιριστή, που μετά τη περσινή πολύ καλή σεζόν, αναμένεται να προσφέρει και φέτος σημαντικές λύσεις.

«Η διοίκηση του Αστέρα Δερβενίου ενημερώνει ότι ο νεαρός ποδοσφαιριστής Ευφραιμόπουλος Γιάννης θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τους κυανόλευκους.

Ο Γιάννης έχει ξεκινήσει από το φυτώριο της ομάδος, αγωνίστηκε στο γείτονα σωματείο του Ηρακλή Ξυλοκάστρου για 2 χρονιές και επέστρεψε στην ομάδα που ανδρώθηκε και είναι έτοιμος να συνεχίσει την πολύ καλή πορεία που είχε την περσινή σεζόν», αναφέρει η ανακοίνωση του Αστέρα.

«Καμία παραχώρηση»

Την ίδια στιγμή, ο Αστέρας με ανακοίνωσή του ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να παραχωρηθεί κανένας νεαρός ποδοσφαιριστής και μάλιστα, αφήνει αιχμές για ομάδες και τον τρόπο που λειτούργησαν σε κάποιες περιπτώσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση του Αστέρα Δερβενίου ενημερώνει ότι λόγω των τελευταίων εξελίξεων και συζητήσεων στο θέμα παραμονής ποδοσφαιριστών που ανήκουν στο σωματείο και ειδικά από το φυτώριο του συλλόγου… ότι δεν έχει υπάρξει καμία παραχώρηση.

Τα σωματεία που έρχονται σε επαφή με ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο δυναμικό, θα πρέπει να ενημερώνουν τους διοικούντες και όχι με πλάγιους τρόπους που δεν αρμόζει στην συνεργασία μεταξύ σωματείων».