Πέντε αγωνιστικές πριν πέσει η αυλαία του πρωταθλήματος της Γ’ Κατηγορίας και η μάχη για την άνοδο κορυφώνεται.

Τέσσερις ομάδες διεκδικούν τα 3 εισιτήρια της ανόδου και όλα δείχνουν πως το ενδιαφέρον θα κρατήσει μέχρι και την τελευταία αγωνιστική.

Το Σπαθοβούνι που οδηγεί την κούρσα αήττητο (15 νίκες, 2 ισοπαλίες) με 41 βαθμούς έχει τον πρώτο λόγο, με τους ΑΟ Μαψού, Λυκοποριά και Προοδευτική Περιγιαλίου να δίνουν μεγάλη μάχη.

Η απόσταση που χωρίζει τις τρεις ομάδες είναι μικρή, ενώ στις 5 αγωνιστικές που απομένουν υπάρχουν και ντέρμπι μεταξύ των διεκδικητών, τα αποτελέσματα των οποίων, θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη τελική έκβαση.

Το δυσκολότερο πρόγραμμα έχει η Προοδευτική Περιγιαλίου, καθώς δίνει τρία ντέρμπι (εκτός με Μαψό, Σπαθοβούνι, εντός με Λυκοποριά) και είναι η ομάδα που κυνηγά, έχοντας 35 βαθμούς έναντι 37 της Λυκοποριάς και 38 του ΑΟ Μαψού.

Για τον Μαψό, που έχει το πιο βατό πρόγραμμα, εκκρεμεί και η απόφαση για την ένσταση που κατέθεσε η Λαύκα στη μεταξύ τους αναμέτρηση και ενδεχομένως να παίξει καθοριστικό ρόλο για την ανόδο. Οι 5 τελευταίες αγωνιστικές περιλαμβάνουν μεγάλα ματς, καθώς θα παίξουν: Μαψός – Περιγιάλι, Σπαθοβούνι – Λυκοποριά, Περιγιάλι – Λυκοποριά, Σπαθοβούνι – Περιγιάλι.

Αξίζει να αναφέρουμε πως το Σπαθοβούνι ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -6 βαθμούς. Συνοπτικά το πρόγραμμα των 4 μονομάχων έως το φινάλε της σεζόν:

ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙ (41 ΒΑΘΜΟΙ): Αναγέννηση (εκτός), Νέοι Στιμάγκας (εντός), Λυκοποριά (εκτός), Απέσσας (εντός), Προοδευτική Περιγιαλίου (εντός)

ΑΟ ΜΑΨΟΥ (38 ΒΑΘΜΟΙ): Προοδευτική Περιγιαλίου (εντός), Ταρσινά ’97 (εκτός), Δάφνη Πουλίτσας (εκτός), ΑΟ Λεχαίου (εντός), Νέοι Στιμάγκας (εκτός)

ΛΥΚΟΠΟΡΙΑ (37 ΒΑΘΜΟΙ): ΑΟ Λαύκας (εκτός), Αναγέννηση (εντός), Σπαθοβούνι (εντός), Προοδευτική Περιγιαλίου (εκτός), Ταρσινά ’97 (εντός)

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ (35 ΒΑΘΜΟΙ): ΑΟ Μαψού (εκτός), ΑΟ Λαύκας (εντός), Αναγέννηση (εκτός), Λυκοποριά (εντός), Σπαθοβούνι (εκτός)