Στον ορισμό προσωρινής διοίκησης μέσω Πρωτοδικείου προχωρά η Κόρινθος ’06, για να βγάλει τη σεζόν στη Γ’ Εθνική, μετά την παραίτηση της διοίκησης του Δημήτρη Μπινιάρη.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η διοίκηση Μπινιάρη παραιτήθηκε από την περασμένη Τετάρτη (29/1) αφήνοντας ακέφαλη την ομάδα. Οι δεσμεύσεις για μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας και μάχη μέχρι τέλους για τη παραμονή στη Γ’ Εθνική, έμειναν τελικά στα λόγια, καθώς η διοίκηση, προτίμησε να αποχωρήσει.

Πλέον, την Κόρινθο ’06 τρέχουν στελέχη της Ακαδημίας του συλλόγου και ο Μπάμπης Πάτρας, ο οποίος θα συνεχίσει με το υπάρχον ρόστερ των πολλών νεαρών παικτών. Ήδη, έγινε προσφυγή στο Πρωτοδικείο και εντός των ημερών αναμένεται να εκδοθεί η απόφαση για τον ορισμό της Διοικούσας Επιτροπής, που θα ασκήσει διοίκηση μέχρι τη γενική συνέλευση του καλοκαιριού.

Αξιοπρέπεια και Ακαδημίες

Ο Μπάμπης Πάτρας αποφάσισε να μην εγκαταλείψει τη μάχη και μαζί με τους ανθρώπους των Ακαδημιών θέλουν να κρατήσουν ζωντανή την Κόρινθο ’06.

«Στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής η ομάδα θα παίξει για την αξιοπρέπεια της και την αξιοπιστία του Κορινθιακού ποδοσφαίρου. Με όσους ποδοσφαιριστές απέμειναν και τα παιδιά των Ακαδημιών θα ολοκληρώσουμε τη σεζόν. Συνεχίζουμε με το βλέμμα και στο μέλλον, πάντα μέσα από τις Ακαδημίες μας και θα κάνουμε την προσπάθεια για να αναγεννηθεί ο σύλλογος μέσα από τις στάχτες του», δήλωσε ο Πάτρας.

Ο στόχος της παραμονής στη Γ’ Εθνική δεν δείχνει εφικτός και έτσι, η προσπάθεια επικεντρώνεται στο να κερδίσουν εμπειρίες τα νέα παιδιά εν όψει της νέας σεζόν στην Α’ κατηγορία της Κορινθίας.

Παράλληλα, τα τμήματα των Ακαδημιών συνεχίζουν έχοντας υψηλούς στόχους. Η Κόρινθος ’06 πρωταγωνιστεί στα πρωταθλήματα Κ14 και Κ16 και θα διεκδικήσει και φέτος τους δύο τίτλους. Σε αντίθεση με τη πρώτη ομάδα, τα πάντα στις Ακαδμίες λειτουργούν στην εντέλεια και στόχος είναι οι νεαροί ποδοσφαιριστές να αποτελέσουν τη βάση της ομάδας στα επόμενα χρόνια.