Με τη φανέλα του Παννεμεατικού θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Χρήστος Κοντογιώργος.

Ο νεαρός τερματοφύλακας, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Θύελλα Πετρίου, συμφώνησε με τη διοίκηση του Παννεμεατικού, που ανακοίνωσε την απόκτησή του.

Ο Κοντογιώργος αποτελεί το 3ο μεταγραφικό απόκτημα, μετά τους Τάκη Παππά και Παντελή Λουκά, ενώ μαζί με τον Κώστα Ζαφείρη θα συνθέσουν το δίδυμο των γκολκίπερ.  

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Ο ΠΑΣ Παννεμεατικός ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα Χρήστου Κοντογιώργου, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Θύελλα Πετρίου.

Η σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν η πρώτη του στη μεγάλη κατηγορία και αν και μόλις 17 ετών, βρέθηκε 14 φορές κάτω από τα δοκάρια, αφήνοντας πολύ θετικές εντυπώσεις.

Αν και από τη Γ’ Κατηγορία και την Πρόοδο Αγίου Βασιλείου, βρέθηκε στην Α’ και τη Θύελλα Πετρίου, τα πήγε περίφημα. Ελπιδοφόρος, με όρεξη να δουλέψει και να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο, αποφάσισε να φορέσει τη “βυσσινί” φανέλα κάνοντας το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Δεν έχει να φοβηθεί και να ζηλέψει τίποτα, έχοντας αποκτήσει πλέον “άγνοια κινδύνου” παίρνοντας το …βάπτισμα του πυρός !!! Χρήστο καλώς ήλθες στην οικογένεια του Παννεμεατικού !!!».