Ο Τενεάτης είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Α’ Κατηγορίας το τελευταίο δίμηνο με 8 νίκες στα τελευταία 9 παιχνίδια και αυτός που έσπασε το αήττητο του Ατρόμητου Χιλιομοδίου.

Η ομάδα των Αθικίων πέτυχε τον στόχο της παραμονής και πλέον, αυτό που θέλει είναι να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται στη βαθμολογία, κερδίζοντας παράλληλα εμπειρίες για τη νέα σεζόν, κυρίως για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

«Ο Τενεάτης έχει κίνητρο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Όλα τα ματς έχουν την ίδια σημασία για μας, δεν πρόκειται να χαλαρώσουμε. Με το ίδιο πείσμα και τη ψυχή θα παλέψουμε για τη νίκη σε όλα τα παιχνίδια. Θέλουμε να μπολιαστούν οι νεαροί παίκτες με το dna και τη μαχητική ψυχή του συλλόγου», επισήμανε ο προπονητής του συλλόγου, Θανάσης Περαχωρίτης, για να προσθέσει:

«Δεν θέλουμε να χαλάσουμε ότι χτίσαμε με κόπο μέχρι σήμερα. Μας ενδιαφέρει να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται. Παράλληλα, τα νέα παιδιά θα πάρουν περισσότερες ευκαιρίες, προκειμένου να κερδίσουν εμπειρίες και να προχωρήσουμε από τώρα στο χτίσιμο της ομάδας για τη νέα σεζόν».