Με τιμωρία απειλείται η Κόρινθος ’06, καθώς κλήθηκε σε απολογία, μετά τα όσα ανέφερε ο διαιτητής Σπήλιος στο φύλλο αγώνα της αναμέτρησης με τον ΑΟ Λουτρακίου.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην κλήση της Πειθαρχικής Επιτροπής, ο διαιτητής διέκοψε τον αγώνα για δύο λεπτά, μετά από μπουκάλι με νερό, το οποίο, έπεσε μπροστά στα πόδια του.

Την ίδια στιγμή, ο προπονητής της ομάδας, Μπάμπης Πάτρας τιμωρήθηκε με ποινή μίας αγωνιστικής, κάτι που σημαίνει πως δεν έχει δικαίωμα να καθίσει στον πάγκο, στην εκτός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου (24/10) με τον Παννεμεατικό.

Βαριές καμπάνες και για τους Γιαννακούλη και Ριμπέιρο Ντο Νασιμέντο, οι οποίοι αποβλήθηκαν στον αγώνα με τον ΑΟΛ. Ο Γιαννακούλης τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού 5 αγωνιστικών και ο Βραζιλιάνος με 4.

Η κλήση της Πειθαρχικής Επιτροπής και η τιμωρία για Πάτρα:

«Αφού έλαβε υπόψη της τις παρατηρήσεις του διαιτητή κ. ΣΠΗΛΙΟΥ Γ. στο Φ/Α  της 17/10/20, μεταξύ των ομάδων ΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ ’06- ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ, αποφασίζει ομόφωνα όπως αποσταλεί το παρόν έγγραφο δια του οποίου καλείται  σε έγγραφη απολογία το Σωματείο ΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ ‘06 για παράβαση του άρθρου 14 παρ. 1 α- β , 3,  και άρθρο 15 παρ. 3 Π.Κ.), διότι στο 60΄λεπτό του αγώνα πετάχτηκε μπουκάλι γεμάτο νερό εντός του αγωνιστικού χώρου το οποίο έπεσε μπροστά στα πόδια του διαιτητή με αποτέλεσμα να διακοπεί ο αγώνας για δύο λεπτά 

ΚΑΙ κρίνει ότι συντρέχουν λόγοι επιβολής πειθαρχικής ποινής σε βάρος  του προπονητή του Σωματείου ΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ ‘06 κ.ΠΑΤΡΑ Χ., και του επιβάλλεται 

1)ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους μία αγωνιστική ημέρα, με όποια ιδιότητα και αν ήθελε περιβληθεί (αρθρ. 11 παρ. 1, 2, 7 του Π.Κ. της Ε.Π.Ο.), και

2)Χρηματική ποινή (πενήντα) 50 € που πρέπει να πληρωθεί στο ταμείο της Ε.Π.Σ. Κορινθίας  έως 21.11.2020 (άρθρο 23 παρ. 2γ και ε ii του Π.Κ)».