Ο Θοδωρής Ζαγοράκης είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, μετά τη Γενική Συνέλευση και την εκλογική διαδικασία του Σαββάτου (27/3).

Ο εμβληματικός αρχηγός της πρωταθλήτριας Ευρώπης του 2004 διαδέχθηκε τον Βαγγέλη Γραμμένο στην προεδρία της Ομοσπονδίας, έχοντας την καθολική αποδοχή του σώματος, καθώς έλαβε 66 ψήφους επί 68 ψηφισάντων.

Την ίδια στιγμή, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κορινθίας, Μιχάλης Τσιχριτζής εξελέγη πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου και Συμμόρφωσης της ΕΠΟ. Η υποψηφιότητα Τσιχριτζή ήταν η μοναδική για τη συγκεκριμένη θέση και εξελέγη με 60 ψήφους.

«Η σημερινή εκλογή του προέδρου της Ε.Π.Σ. Κορινθίας Μιχάλη Τσιχριτζή με 60 ψήφους επί 66 ψηφισάντων, σημαίνει την καθολική αποδοχή των μελών της εκλογικής γενικής συνέλευσης της Ε.Π.Ο. στο πρόσωπό του. Είναι τιμή για το Κορινθιακό ποδόσφαιρο η εκλογή του και προσωπική του δικαίωση στην πολύχρονη πορεία του στο ποδόσφαιρο», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΣ Κορινθίας.

Δήλωση Τσιχριτζή

Από την πλευρά του ο Τσιχριτζής θέλησε με δήλωσή του να ευχαριστήσει όσους τον στήριξαν για την εκλογή του.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους παράγοντες των σωματείων του Νομού μας, τους συνεργάτες και φίλους μου αλλά και όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο του νομού μας που με στηρίζουν τόσα χρόνια ως Πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Κορινθίας.

Αυτή τους η στήριξη μου έδωσε την δυνατότητα να εκλεγώ ως Πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου και Συμμόρφωσης της Ε.Π.Ο. Ανήκει σε αυτούς μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας μου. Δεσμεύομαι να συνεχίσω την  προσπάθεια για να πάει μπροστά το ελληνικό ποδόσφαιρο και το ποδόσφαιρο του Νομού μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ.