Χάρη στις ενέργειες του Δημήτρη Μπίτζιου, ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου θα λάβει τελικά μέρος στον 7ο όμιλο της Γ’ Εθνικής!

Ο επίτιμος πρόεδρος του συλλόγου και αντιδήμαρχος καθαριότητας του Δήμου Κορινθίων, με προσωπικές ενέργειες κατάφερε να αποκαταστήσει την αδικία σε βάρος του Ατρόμητου, που με απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, δεν θα αγωνιστεί στον 6ο όμιλο, που αρχικά είχε τοποθετηθεί, αλλά στον 7ο.

Το αίτημα του Ατρόμητου για αλλαγή ομίλου έγινε δεκτό, με τον Μπίτζιο να παίζει καθοριστικό ρόλο στην ευχάριστη εξέλιξη, καθώς οι κινήσεις του και η πίεση που άσκησε, έφεραν το πολυπόθητο αποτέλεσμα.

Η απόφαση προκάλεσε χαμόγελα στις τάξεις του Ατρόμητου, ενώ ο Μπίτζιος θέλησε να ευχαριστήσει την επιτροπή πρωταθλήματος και τον πρόεδρο της, Παναγιώτη Δημητρίου, με τον οποίο και συναντήθηκε προσωπικά.

«Ευχαριστούμε την επιτροπή διοργάνωσης και πρωτίστως τον πρόεδρο της επιτροπής κύριο Παναγιώτη Δημητρίου για την διευθέτηση του προβλήματος του Ατρομήτου Χιλιομοδίου. Και θα αγωνιστούμε στον έβδομο όμιλο. Θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία  σε όλες τις ομάδες του ομίλου σε μια δύσκολη Ποδοσφαιρική χρονιά!!!», ανέφερε στη δήλωσή του ο επίτιμος πρόεδρος του Ατρόμητου.

Οι ομάδες του 7ου ομίλου

Πλέον, ο 7ος όμιλος με τη συμμετοχή του Ατρόμητου Χιλιομοδίου θα αποτελείται από 13 ομάδες. Αναλυτικά η σύνθεσή του:

Κορινθία: Ατρόμητος Χιλιομοδίου

Αρκαδία: Παναρκαδικός, Ερμής Μελιγούς

Αργολίδα: Πανναυπλιακός 2017, ΑΕ Ερμιονίδας, Κορωνίδα Κοιλάδας, Φοίνικας Επιδαύρου

Λακωνία: Σπάρτη, Πανγυθεατικός, Άρης Σκάλας

Αθήνα: Κηφισιά, ΠΑΟ Ρουφ, Άγιος Ιερόθεος