Επιστροφή στις νίκες για τον Κύψελο, που επικράτησε 4-0 της Κλένιας στο γήπεδο του Συνοικισμού και διατηρήθηκε στο κόλπο της ανόδου.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι και πήραν δίκαια το τρίποντο, με τη Κλένια να δείχνει επηρεασμένη από ορισμένες σημαντικές απουσίες και να μη μπορεί να ακολουθεί τον ρυθμό, ειδικά στο β’ μέρος. Ο Κύψελος, που είχε κι αυτός απώλειες, παρουσιάστηκε πειθαρχημένος και αποφασισμένος και πέτυχε το σκοπό του.

Στο πρώτο 20λεπτο η Κλένια ήταν ανταγωνιστική και είχε και ένα δοκάρι σε λάθος διώξιμο του Καντιλιεράκη. Ο Κύψελος που έδειξε από νωρίς επιθετική διάθεση, είδε την υπεροχή του να καρποφορεί στο 28’, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Καντιλιεράκης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Το γκολ απελευθέρωσε τους γηπεδούχους, που στην επανάληψη, καθάρισαν το ματς μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Στο 60’ ο Καντιλιεράκης σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του γκο και στο 68’από ασίστ του Κονιδάρη, ο Καραχοντζίτης έγραψε το 3-0. Η Κλένια δεν μπόρεσε να αντιδράσει και ο Κύψελος που συνέχισε να απειλεί, έφτασε στο 4ο γκολ στο 77’ με κεφαλιά του Αναγνωστόπουλου.

ΚΥΨΕΛΟΣ: Αμπαδιωτάκης, Παπαδόπουλος (80’ Μαρίτσας), Γκιγκέλος (68’ Κεμερλής), Μπουλντάς, Βακάλογλου, Καντιλιεράκης (68’ Κυρέζης), Βελιζιώτης (58’ Δαμαλάς), Ζάχος, Κονιδάρης, Αναγνωστόπουλος, Καραχοντζίτης

ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ: Μπακλώρης Λ., Μπίτζιος (46’ Σκούρτης Ι.), Κοκολάκης (58’ Θηβαίος), Σκούπας Β., Σκούρτης Γ., Μπακλώρης Π. (64’ Σκούρτης Ε.), Καμπάς, Αντουλινάκης, Δασκαλόπουλος (73’ Ρουμελιώτης), Σκούπας Γ., Μέξιας