Ανώτερη η Κόρινθος ’06 επικράτησε 3-0 του Αστέρα Δερβενίου στο Εθνικό Στάδιο και εξασφάλισε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Κορινθίας.

Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν με περισσότερες λύσεις, σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος και παρότι δεν έπιασαν και την καλύτερη απόδοση, πήραν αυτό που ήθελαν, χωρίς να δυσκολευτούν ιδιαίτερα.

Ο Αστέρας που πήγε στην Κόρινθο με αρκετές ελλείψεις και μόλις 12 διαθέσιμους ποδοσφαιριστές, ήταν μαχητικός και στάθηκε καλά μέχρι να δεχθεί το πρώτο γκολ στο 42’ από τον Αγγελόπουλο. Η Κόρινθος ’06 που έλεγξε τον ρυθμό του ματς, έφτασε στο 2-0 στο 58’ με τον Παπανικολάου και κλείδωσε τη νίκη.

Ο Πάτρας χρησιμοποίησε στη συνέχεια τέσσερις νεαρούς ως αλλαγή και σταδιακά ο ρυθμός έπεσε, με τους γηπεδούχους να φτάνουν τελικά στο 3-0 στο 75’ με σκόρερ και πάλι τον Παπανικολάου.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ ’06: Αθανασόπουλος, Τσιριγώτης, Κωστόπουλος, Ντερτιλής, Μαγγίνας, Φίλης, Κουϊμελής, Παπανικολάου (80’ Κεβάνι), Κατσούκης (70’ Μπίμπας), Ράπτης (60’ Κόκκινος), Αγγελόπουλος (65’ Λέσση)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ: Βασιλακόπουλος, Ευφραιμόπουλος, Φειδάκης (46’ Κριαράς), Κουρούμαλης, Μεντής, Τάφα, Μερκούρης, Πεθαίνος, Βελής, Λέκκας, Μανώλης