Ανακοίνωση με την οποία, εκφράζει τα παράπονα του για την διαιτησία των δύο τελευταίων αγώνων του, εξέδωσε ο Βελλερεφών Αρχαίας Κόρινθου.

Μάλιστα, ο σύλλογος προχώρησε και σε συγκεκριμένη καταγγελία σε βάρος του επόπτη Θεοδωρόπουλου, τον οποίο και κατηγορεί για εξύβριση ποδοσφαιριστών!, στον αγώνα της περασμένης Κυριακής (8/3) με τον ΑΣ Ρομά Ζευγολατιού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Θέλουμε να εκφράσουμε την έντονη δυσαρέσκεια μας για τη διαιτησία των τελευταίων δύο αγώνων μας με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί μέχρι και ο προπονητής της ομάδας μας στο παιχνίδι με τον Άγιο Γεώργιο. Ειδικά στο  τελευταίο παιχνίδι με αντίπαλο την πολύ καλή ομάδα του ΑΟ ΡΟΜΑ.

Μια διαιτησία του κ. Σακελλαρίου λίαν επιεικώς απαράδεκτη, από αυτές που διώχνουν παράγοντες και φίλους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου από τα γήπεδα.

Και επειδή πολλοί θα προφθάσουν να πουν ότι “κλαιγόμαστε”, ξέρετε πολύ καλά ότι δεν το κάνουμε ποτέ, όμως αυτή τη φορά δε μπορούσαμε να μείνουμε άπραγοι μπροστά σε αυτή τη θεατρική παράσταση που στήθηκε με επιτυχία στο γήπεδο, από το διαιτητικό τρίο των κ. Σακελλαρίου-Θεοδωρόπουλου-Μπενέκου.

Οι κύριοι φάνηκε ξεκάθαρα ότι ήρθαν με μοναδικό σκοπό να περάσουν την ώρα τους επειδή πλέον δεν μας υπολογίζουν γιατί βρισκόμαστε στη τελευταία θέση της βαθμολογίας, δεν υπερβάλλουμε καθόλου, γιατί δεν ήταν μια και δύο φάσεις… ήταν πολλές… λάθος φάουλ, οφσάιντ.

Επίσης καταγγέλλουμε την ειρωνική συμπεριφορά του επόπτη κ. Θεοδωρόπουλου, που σε διαμαρτυρία ποδοσφαιριστή μας, γύρισε και του είπε ”Με εσάς τα μαλακισμένα που ασχολούμαι” το οποίο μετά τον αγώνα το παραδέχθηκε και μπροστά στους υπόλοιπους διαιτητές.

Και σε ρωτάμε κύριε Θεοδωρόπουλε…τι εννοούσατε με το “μαλακισμένα με εσάς θα ασχολούμαι”;;;;, Ξεχνάτε ότι εμείς τα μαλακισμένα σας πληρώνουμε, έχουμε ματώσει για να βγάλουμε την χρονιά αξιοπρεπώς….;;;;

Υ.Γ.: Όσοι έχουν την παραμικρή αμφιβολία για τα παραπάνω μπορούν να πάρουν την γνώμη των αντικειμενικών φιλάθλων που παρευρέθηκαν στο γήπεδο και της γηπεδούχου ομάδας που ήταν μπροστά σε αυτά που λέχθηκαν».