Στην αποκάλυψη πως ο Παμβοχαϊκός θα αγωνιστεί κανονικά στο φετινό πρωτάθλημα της Volleyleague προχώρησε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Βαγγέλης Μπάρτζης.

“Όλες οι δυνάμεις του συλλόγου, του Βραχατίου και της Κορινθίας θα ξεκινήσουν μία μεγάλη προσπάθεια για τον Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός. Η ομάδα μας θα μπει κανονικά στο πρωτάθλημα και όλοι θα είμαστε κοντά στη νέα πρωτοβουλία. Προσωπικά είχα εκφράσει τις αντιρρήσεις μου εφόσον μέσα στο καλοκαίρι δεν είχαμε βρει την απαιτούμενη στήριξη.

Με μεγάλο στόχο και θυσίες και πάντα με την βοήθεια των φιλάθλων και των κατοίκων του Βραχατίου καταφέραμε να νοικοκυρέψουμε τον σύλλογο. Βοήθησαν τα μέγιστα σε αυτό ο Γιάννης Σταμπεδάκης και ο Βασίλης Πρεδάρης και ο Κώστας Γκουμότσιος.

Ο Σταμπεδάκης και ο Πρεδάρης δήλωσαν πως δεν θα είναι μέσα στο νέο ΤΑΑ, αλλά θα παραμείνουν μέλη του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη. Θα είναι, όμως, κοντά στην ομάδα και στην όλη προσπάθεια και θα βοηθήσουν όπως μπορούν. Ο Κώστας Γκουμότσιος θα είναι πρόεδρος του ΤΑΑ.

Θα είμαστε πολλοί που θα βοηθήσουμε και πιστεύω πως θα κάνουμε μία καλή και ανταγωνιστική ομάδα. Κυρίως πιστεύουμε πως θα βοηθήσει η τοπική κοινωνία αναγνωρίζοντας την προσπάθεια μας”, δήλωσε ο Μπάρτζης στην ιστοσελίδα “volleynews”.