Τενεάτης και Κόρινθος τιμωρήθηκαν από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Κορινθίας, για όσα συνέβησαν στη μεταξύ τους αναμέτρηση στα Αθίκια για τα πλέι οφ.

Συγκεκριμένα, στον Τενεάτη επιβλήθηκε ποινή τιμωρίας της έδρας του για 4 αγωνιστικές, καθώς και πρόστιμο 600 ευρώ, ενώ η Κόρινθος τιμωρήθηκε με πρόστιμο 200 ευρώ.

Η ανακοίνωση της Πειθαρχικής Επιτροπής:

«Επιβάλλει σε βάρος του σωματείου Τενεάτης Αθικίων χρηματική ποινή 600 € και ποινή της στέρησης να αγωνίζεται στην έδρα του για 4 αγωνιστικές, για παράβαση δηλαδή των διατάξεων των άρθρων 14 παρ. 1 περ . α  και β  παρ. 2 , 3 και 4 περ. α  και άρθρου 15 παρ. 3 ,6 περ.α και β  του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο. Ο ορισμός της έδρας όταν το Σωματείο ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ θα είναι γηπεδούχο θα γίνεται από την Επιτροπή Πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. Κορινθίας.

Σε βάρος του σωματείου Π.Α.Σ. ΚΟΡΙΝΘΟΣ επιβάλλεται χρηματική ποινή 200 € για παράβαση των διατάξεων των άρθρων 14 παρ. 1 περ . α  παρ. 2 , 3 και 4 περ. β και άρθρου και άρθρου 15 παρ. 3 , 6 περ. α.».

Αντίδραση της Κορίνθου

Η ποινή κοινοποιήθηκε την Τρίτη 15/3 και ενώ η Επιτροπή είχε συνεδριάσει στις 9 Μαρτίου. Γεγονός, που προκάλεσε την αντίδραση από πλευράς Κορίνθου, η οποία εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

«Κοινοποιήθηκε σήμερα στο σωματείο μας η απόφαση με αριθμό 23/9.3.2022 της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ Κορινθίας με πρωτοφανή καθυστέρηση.

Να υπενθυμίσουμε την σύνθεση της Πειθαρχικης Επιτροπής.

Πρόεδρος: Σπηλιώτης

Μέλη: Δεμέκας, Γεροβασίλης».