Ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 2 μήνες, καθώς και πρόστιμο 150 ευρώ επέβαλε στον Γιώργο Οικονόμου η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Κορινθίας.

Ο παράγοντας της Κορίνθου τιμωρήθηκε για τη συμπεριφορά του μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου και βάσει των όσων ανέφερε στο Φύλλο Αγώνα ο διαιτητής Ρούσσος.

Αναλυτικά η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής:

«Αφού έλαβε υπόψη της  τις παρατηρήσεις του διαιτητή κ. ΡΟΥΣΣΟΥ Αθ. στο Φ/Α  της 30.12.2019 στον αγώνα ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ-ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ, και την έγγραφη απολογία του Σωματείου ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ, κρίνει ότι συντρέχουν λόγοι επιβολής πειθαρχικής ποινής σε βάρος  του εκπροσώπου του Σωματείου ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ κ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Γ., και επιβάλλεται

1. Ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δύο μήνες, με όποια ιδιότητα και αν ήθελε περιβληθεί (αρθρ. 11 παρ. 1, 2, 7). 2. Χρηματική ποινή εκατόν πενήντα (150) ευρώ που πρέπει να πληρωθεί στο ταμείο της Ε.Π.Σ. Κορινθίας μέχρι 11.1.20 (άρθρο 23 παρ. 2γ και ε ii του Π.Κ.). Το Σωματείο ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ  είναι υπεύθυνο για την εφαρμογή της παρούσης. (άρθρο 11 παρ. 7 του Π.Κ.)».