Την ήττα με 4-1 γνώρισε ο Άρης Κορίνθου στο Άργος από τον τοπικό Φείδωνα, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Β’ Εθνικής.

Παρά τις πολλές απουσίες, η ομάδα της Κορίνθου έμεινε μακριά από τον καλό της ευατό και δεν μπόρεσε να διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα.

Ο Φείδων μπήκε δυνατά, προηγήθηκε στο 4’ με τη Λουλέμε και στο 10’ έφτασε στο 2-0 με τη Λέκκα. Ο Άρης δεν μπόρεσε να αντιδράσει και στο 35’ δέχθηκε και τρίτο γκολ από την Λουκά, που έβαλε πρόωρο τέλος στο ματς.

Ο Άρης βελτίωσε την εικόνα στο β’ μέρος και ισορρόπησε το παιχνίδι, όμως, στο 63’ η Καραγιάννη έγραψε το 4-0. Το μόνο που κατάφερε ο Άρης ήταν να μείωσε σε 4-1 με δυνατό σουτ της Γαλάνη.

ΦΕΙΔΩΝ ΑΡΓΟΥΣ: Ροδοπούλου, Βαλκάνη, Κατσικάρη (80’ Οικονόμου),  Καββαθά, Τζιχάνι, Λέκκα (72’ Κυριακοπόυλου), Τριανταφύλλου, Λουκά (39’ Πατάτση), Μαρίνη, Καραγιάννη, Λουλέμε (81’ Δημητρίου)

ΑΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: Μπάρκα (45’ Κοτσώνη), Νίκα (45’ Μαγκάβαλη), Οικονόμου, Μαρινού, Δαρσινού, Λουφάκη, Παπαγεωργίου, Βουρλιωτάκη (68’ Μιχαλοπούλου), Πετροπούπολου, Γαλάνη, Βαρσαμή (74’ Δικαιουλάκου)