Ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο να ξεκινήσουν προπονήσεις μες τον Μάιο, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Focus Fm 103,6».

«Μέσα στο Μάη ίσως γίνουν προπονήσεις, για να υπάρξει ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων τον Ιούλιο», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Αυγενάκης σε ότι έχει να κάνει με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και την ολοκλήρωση της σεζόν.

Η όποια απόφαση για την άρση της αναστολής των πρωταθλημάτων θα αφορά και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Όπως έχουμε επισημάνει τον Απρίλιο δεν θα υπάρξει καμία αθλητική δραστηριότητα και πλέον, οι κρίσιμες απόφασεις αναμένονται τον Μάη.

Η κατάσταση φυσικά, παραμένει δύσκολη και το ενδεχόμενο να χαθεί και ο Μάης είναι το πιθανότερο. Τα τελευταία 24ωρα άλλωστε, αρκετά κυβερνητικά στελέχη δηλώνουν πως το διάστημα έως το τέλος Μαΐου είναι κρίσιμο στη μάχη με τον κορονοϊό και δύσκολα θα βγει νωρίτερα η χώρα από τη καραντίνα.

Όπως έχουμε τονίσει, η ΕΠΟ και οι Ενώσεις θα κληθούν να πάρουν τις αποφάσεις για το αν θα συνεχιστούν ή όχι τα τοπικά πρωταθλήματα. Αποφάσεις που αναμένεται να παρθούν μέσα στον Μάιο.