Την ευκαιρία να χρησιμοποίησει ποδοσφαιριστές με μικρό χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα είχε ο Θανάσης Περαχωρίτης, στο φιλικό του Τενεάτη με την Ελλάδα Βέλου (1-1), το απόγευμα της Παρασκευής (27/12).

Ο προπονητής του Τενεάτη έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του και έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα. «Ήταν ένα καλό τεστ για να δούμε την κατάσταση των παικτών με μικρό χρόνο συμμετοχής. Τα παιδιά είχαν διάθεση και έδειξαν θετικά στοιχεία», τόνισε ο Περαχωρίτης, για να προσθέσει:

«Αυτή τη στιγμή έχουμε ένα ρόστερ 28 ποδοσφαιριστών. Ο αριθμός είναι μεγάλος και μες τον Γενάρη, θα πάρουμε τις αποφάσεις για κάποια νεαρά παιδιά, που θα δοθούν δανεικοί, για να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους και να αποκτήσουν εμπειρίες για το μέλλον».

Τέλος, ο Περαχωρίτης δεν παρέλειψε να στείλει τις ευχές του εν όψει της νέας χρονιάς. «Εύχομαι χρόνια πολλά και καλή χρονιά με υγεία σε όλο τον κόσμο, ποδοσφαιρικό και μη. Ελπίζω η νέα χρονιά να είναι καλύτερη για το Κορινθιακό ποδόσφαιρο και όλοι μας να βάλουμε ένα λιθαράκι, για να ανέβει επίπεδο».