Τη δημιουργία Ακαδημιών ανακοίνωσε ο Άρης Βοχαϊκού.

Μετά την άνοδο στην Α’ Κατηγορία, στην οποία, θα πάρει μέρος στο φετινό πρωτάθλημα, ο σύλλογος του Βοχαϊκού θέλησε να κάνει ένα ακόμη βήμα προς τα εμπρός, φτιάχνοντας τα δικά του τμήματα υποδομής.  

Η Ακαδημία του Άρη θα λειτουργήσει στο γήπεδο του Ζευγολατιού και ήδη άνοιξε η διαδικασία των εγγραφών. Υπεύθυνη της Ακαδημίας είναι η Μαρία Κελαϊδάκη και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί της στο εξής τηλέφωνο: 6976 694277.

Μες τις επόμενες θα ανακοινωθεί το προπονητικό επιτελείο της Ακαδημίας του Άρη, καθώς και το πρόγραμμα προπονήσεων της χρονιάς. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου:

ΝΕΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΡΗ ΒΟΧΑΪΚΟΥ

Μια νέα προσπάθεια μια νέα εκκίνηση γίνεται στο σύλλογο μας. Ήρθε η ώρα να κάνουμε και εμείς ένα βήμα παραπάνω να βάλουμε ένα ακόμα λιθαράκι σε αυτή την πορεία που έχουμε τα τελευταία χρόνια. Δεν μένουμε στα λόγια προχωράμε σε πράξεις, πράξεις με τις οποίες δυναμώνει ο σύλλογος μας και ταυτόχρονα δυναμώνει και η ιστορία του.

Σας καλούμε όλους σε αυτή την νέα εκκίνηση να την κάνουμε όλοι παρέα και να στήσουμε κάτι καινούργιο και όμορφο. Παιδιά νέοι αθλητές, νέοι ποδοσφαιριστές σας καλούμε να έρθετε μαζί μας και να φορέσετε και εσείς τα κιτρινόμαυρα. Μέσα στις επόμενες μέρες θα βγουν και επιπλέον ανακοινώσεις για το πρόγραμμα ακαδημιών της ομάδας μας.