Με το πλέον ιδανικό τρόπο ολοκλήρωσε τη χρονιά ο Εθνικός Ξυλοκέριζας, που επικράτησε 9-1 του ΑΣ Ρομά Ζευγολατιού.

Οι «κυανόλευκοι» έκλεισαν μια πετυχημένη σεζόν με συγκομιδή 45 βαθμών και για το φινάλε κράτησαν την ευρύτερη νίκη τους απέναντι στον ΑΣ Ρομά, που αποχαιρέτησε την κατηγορία.

Ο Εθνικός μπήκε με φόρα από το ξεκίνημα και επέβαλε πλήρως το ρυθμό του, με τον ΑΣ Ρομά που πήγε με ενδεκάδα ανάγκης στη Ξυλοκέριζα να μη μπορεί να αντισταθεί. Ο Κεμαλάι σημείωσε τα τρία πρώτα γκολ του Εθνικού (10’, 17’, 25’), για να ακολουθήσουν τα γκολ των Κουρούμπαλη (30’) και Μούτσου (40’).

Ο ΑΣ Ρομά κατάφερε να μειώσει το σκορ με τον Νίκο Καραγκούνη και εν συνεχεία ήρθε το 6-1 για τους γηπεδούχους με το Μούτσο στο 50’. Στο 70’ ο Κουρούμπαλης έβαλε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και στο 75’ ο Μούτσος έκανε χατ τρικ. Το τελικό 9-1 διαμόρφωσε λίγο πριν το φινάλε ο Διπλός.

Διαιτητές: Γεωργίου (Αγοράς – Πέτρου)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΑΣ: Τσώκος (60’ Δρίτσας), Σούκουλης, Κουτρουμπής, Αναστασόπουλος, Τατάκης, Μάρκελλος, Διπλός, Κουρούμπαλης, Σεραφείμ, Κεμαλάι (38’ λ.τρ. Ανδρέου, 65’ λ.τρ. Λούβρης), Μούτσος

ΑΣ ΡΟΜΑ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ: Καραγκούνης Σ., Καραγκούνης Β., Χαλιλόπουλος Ν., Χαλιλόπουλος Μ., Χαλιλόπουλος Γ., Ζαφειρόπουλος, Καραγκούνης Π., Σούτας Β., Καραγκούνης Ν., Παναγιωτόπουλος Σ., Σούτας Π.