Στην επιστροφή της στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο, η Δάφνη Εξαμιλίων επικράτησε 5-1 του Αετού Κρυονερίου και πήρε την πρόκριση στη β’ φάση του Κυπέλλου Κορινθίας.

Η Δάφνη πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση απέναντι σε έναν αντίπαλο μεγαλύτερης κατηγορίας και έδειξε πως είναι σε θέση να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας. Απ’ την άλλη, ο Αετός που πήγε στα Εξαμίλια με ορισμένες σημαντικές απουσίες, έκανε ένα κακό β’ μέρος, στο οποίο, πλήρωσε τα λάθη στην άμυνά του.

Το πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο, με κάποιες καλές στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες και τη Δάφνη να παίρνει το προβάδισμα στο 30’ με τον Λόντρα. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι έφτασαν γρήγορα στο 2-0, με σκόρερ τον Κωνσταντίνο Κιούση στο 55’. Το ματς άνοιξε, με τη Δάφνη να συνεχίζει σε πολύ καλό ρυθμό και τον Αετό να μη μπορεί να ακολουθήσει, έχοντας προβλήματα στα μετόπισθεν.

Στο 65’ ο Λόντρας σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του γκολ, για να μειώσει ο Αετός στο 70’ με τον Κώστα Σελλά. Ο Ντόκα στο 82’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ για τη Δάφνη και στο 85’ ο Ζαραλίγκας διαμόρφωσε το τελικό 5-1.

ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ: Κάππος Ι., Γανουτζής Α. (46’ Φραγκούλης), Γιάννου, Τσουλούφας, Γανουτζής Δ., Κάππος Χ., Κόλλιας, Μπέτσος (80’ Καλλιμάνης), Κιούσης Κ. (70’ Ντόκα), Κυριαζόπουλος (70’ Ζαραλίγκας), Λόντρας (75’ Κιούσης Μ.)

ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ: Κωνσταντινίδης, Κωτσελάς, Πετούμενος, Δέδες (78’ Στρίγκας), Πανάγου, Κατσαούνης Γ., Παλαιολόγος, Σελλάς Τ., Θεοδώρου (55’ Κατσαούνης Ε.), Αναγνωστόπουλος (46’ λ.τρ. Παπαδόπουλος), Σελλάς Κ. (70’ Μπουζιώτης)