Στη πρεμιέρα του 6ου ομίλου του Πανελληνίου πρωταθλήματος των Ενώσεων, οι Μικτές Κ12 και Κ14 της ΕΠΣ Κορινθίας γνώρισαν ισάριθμες ήττες με 3-0 από τις ομάδες της ΕΠΣ Αθηνών.

Οι δύο αναμετρήσεις έγιναν στο γήπεδο του Γαλατσίου την Τετάρτη (11/12) και παρά τα αρνητικά αποτελέσματα, οι Μικτές Κορινθίας έδειξαν θετικά στοιχεία εν όψει της συνέχειας.

Η Μικτή Κ12 ηττήθηκε με 3-0, στον αγώνα που διεξάγεται 9 εναντίον 9. Ο προπονητής Γιάννης Αλεξόπουλος χρησιμοποιήσε και τους 15 ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεσή του και έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο, όπως η Μικτή Αθηνών.

Η ομάδα της Κορινθίας ήταν ανταγωνιστική, έβγαλε θετικά στοιχεία στο παιχνίδι της, πάλεψε και δικαιούταν να σκοράρει, βάσει των ευκαιριών που δημιούργησε.

Η σύνθεση της Μικτής Κ12 Κορινθίας: Τσίρτσης, Κίνας, Κουτσοδήμος, Βούκας, Παπαθανασίου, Καλιανιώτης, Λαλιώτης, Δουρής, Αδάμ. Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι Σεϊντής, Σιώκος, Ντόντος, Γατσόπουλος, Πιέρος, Ζερβάκος.

Αιφνιδιάστηκε η Κ14

Την ήττα με 3-0 γνώρισε και η Μικτή Κ14, που αιφνιδιάστηκε στο ξεκίνημα και δέχθηκε και τα τρία γκολ στο πρώτο 15λεπτο της αναμέτρησης.

Στη συνέχεια, ισορρόπησε το ματς, έπαιξε στα ίσα τον αντίπαλο και φανέρωσε δείγματα της ποιότητας και του ταλέντου, προκαλόντας την ικανοποίηση του προπονητή, Αντώνη Ηλία, ο οποίος επίσης έδωσε χρόνο συμμετοχής και στους 18 ποδοσφαιριστές της αποστολής.

Η σύνθεση της Μικτής Κ14 Κορινθίας: Κυρίτσης, Κόκκινος, Τσάκωνας, Θεοδωρόπουλος, Τσιουγγαρής, Τσιράκης, Κατράς, Βαγγόπουλος, Σιαχάμης, Τσέλιος, Κακογιάννης. Έπαιξαν στο β’ μέρος και οι Μπέκος, Ξύδης, Κωστούρος, Φραντζής, Γαϊτάναρος, Οικονόμου, Φίλης.