Το απόγευμα του Σαββάτου 30 Απριλίου στο Στάδιο Κορίνθου διεξάγεται ο τελικός Κυπέλλου Κορινθίας ανάμεσα σε Πέλοπα και Πανκαμαριακό.

Η σέντρα του τελικού είναι προγραμματισμένη για τις 17:30 και οι δύο μονομάχοι είναι πανέτοιμοι για να διεκδικήσουν τον τίτλου του Κυπελλούχου της σεζόν 2021-22. Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΠΣ Κορινθίας η είσοδος για γυναίκες και παιδιά κάτω των 18 ετών είναι ελεύθερη, όπως και για όλους τους ποδοσφαιριστές των Ακαδημιών των σωματείων.

Την ίδια στιγμή στις τάξεις των δύο συλλόγων επικρατεί ξεσηκωμός και πάθος για την κατάκτηση του Κυπέλλου. Ο Πέλοπας διεκδικεί το 12ο Κύπελλο της ιστορίας του, ενώ ο Πανκαμαριακός το πρώτο, στη παρθενική του συμμετοχή σε τελικό. Οι διοικήσεις των δύο συλλόγων καλούν τους φιλάθλους του να δώσουν δυναμικό παρών και να στηρίξουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών τους.

Η ανακοίνωση του Πέλοπα

«Η ομάδα μας έφτασε για μια ακόμη φορά σε τελικό του Κυπέλλου Κορινθίας και θα διεκδικήσει το 12ο τρόπαιο του θεσμού με αντίπαλο τον Πανκαμαριακό. Η ιστορία δημιουργείται και γράφεται από τους πρωταγωνιστες.

Όλοι λοιπόν θα είμαστε δίπλα στην ομάδα της πόλης μας, το Σάββατο 30/4 και ώρα 17.30 στο Δημοτικό Στάδιο Κορίνθου. Η παρουσία όλων σας κρίνεται απαραίτητη για να επιτύχει η ομάδα το στόχο της κατάκτησης του κυπέλλου ώστε τη νέα χρονιά να πάρει μέρος στη διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδος», αναφέρει η ανακοίνωση του Πέλοπα.

Δύο πούλμαν και μπλουζάκια ο Πανκαμαριακός

Στο Καμάρι η δίψα για τον πρώτο τελικό της ιστορίας του συλλόγου είναι μεγάλη και θα υπάρξει οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων με δύο πούλμαν, τα οποία θα αναχωρήσουν στις 15:30 για την Κόρινθο. Παράλληλα, τυπώθηκαν επετειακά μπλουζάκια για τη συμμετοχή του Πανκαμαριακού στον τελικό.

«Η μετακίνηση με το Orange Bus είναι δωρεάν καθώς παραχωρήθηκαν από τον Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης. Απλά κλείνετε θέση γιατί όπως καταλαβαίνετε είναι περιορισμένες.  Η ομάδα μας ευχαριστεί τον Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης  για την παραχώρηση δύο πούλμαν για την μετακίνηση της ομάδας και των φιλάθλων στο Στάδιο Κορίνθου.

Οι γυναίκες και τα παιδιά έως 18 ετών δεν πληρώνουν εισιτήριο σύμφωνα με απόφαση της ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ.

Το επετειακό πορτοκαλί μπλουζάκι για να ομορφύνει η κερκίδα μας έχει βγει σε διάφορα μεγέθη και κοστίζει πέντε (5) ευρώ», αναφέρει η ανακοίνωση του Πανκαμαριακού.