Την Παρασκευή 17 Ιουλίου θα διεξαχθεί στο κλειστό της Βόχας «Γ. Τριαντάφυλλος» η ετήσια Γενική Συνέλευση του Παμβοχαϊκού.

Η Γ.Σ. είναι προγραμματισμένη για τις 19:30 με κύρια θέματα τον απολογισμό της σεζόν που ολοκληρώθηκε, τον προγραμματισμό για τη νέα περίοδο, καθώς και τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου. Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γ.Σ. θα γίνει στον ίδιο χώρο το πρωί (10:30) της Κυριακής 19 Ιουλίου.

Αναλυτικά η πρόσκληση του συλλόγου:

“Σύμφωνα με το άρθρο (4) παράγραφος 8 του καταστατικού, η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου είναι ετήσια, λήγουσα την 30η Ιουνίου εκάστου έτους, ανεξαρτήτως του χρόνου εκλογής του.

Για τον λόγο αυτό, ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ  σε ετήσια εκλογοαπολογιστική γενική Συνέλευση, σύμφωνα με το άρθρο 6 του καταστατικού, για τις ημερομηνίες όπως παρακάτω περιγράφονται. 

Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο Γ. Τριαντάφυλλος  την Παρασκευή 17 Ιουλίου  2020 και ώρα 19.30 μ.μ.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η συνέλευση θα επαναληφθεί την Κυριακή  19 Ιουλίου  2020, ώρα 10:30 π.μ. στο κλειστό γυμναστήριο «Γ. Τριαντάφυλλος» στο Βραχάτι

με θέματα Ημερήσιας Διάταξης,

1. Διοικητικός – Οικονομικός Απολογισμός 2019

2. Προγραμματισμός – Προϋπολογισμός περιόδου 2020

3. Αρχαιρεσίες εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου

Η παρουσία σας καθώς και η συμμετοχή σας στην εκλογική διαδικασία ώστε να προκύψει νέο διοικητικό συμβούλιο αφενός είναι απαραίτητη, αφετέρου είναι πράξη ευθύνης  για την συνέχιση ύπαρξης και λειτουργίας του συλλόγου, όπως επίσης είναι πράξη ευθύνης για όσους δεν προσέλθουν στην συνέλευση.

Υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, για την εξελεκτική επιτροπή και την εκπροσώπηση στην ΕΣΠΕΠ, μπορούν να υποβάλλονται ηλεκτρονικά έως την Παρασκευή  17/7/2020 και ώρα 12:00  στην ηλεκτρονική δ/νση  bartziev@yahoo.gr

Σημ. Δικαίωμα  εκλογής  και ψήφου έχουν οι ταμειακώς τακτοποιημένοι. Τα μέλη θα μπορούν να τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις (10€ συνολικά) στο χώρο της Συνέλευσης.

Λόγω των ειδικών συνθηκών που επικρατούν λόγω COVID-19 θα τηρηθούν κατά την είσοδο όλα τα μέτρα προστασίας που προβλέπονται, αντισηπτικό στην είσοδο, αποστάσεις στις εξέδρες, συστήνεται η χρήση μάσκας”.