Σπουδαία εκτός έδρας νίκη για την Πρόοδο Αγίου Βασιλείου, που πέρασε με 0-3 από τον Ασπρόκαμπο, κόντρα στην τοπική ομάδα.

Η Πρόοδος εμφανίστηκε ψυχωμένη και αποφασισμένη και με μεστή εμφάνιση πήρε το τρίποντο, για να φτάσει έτσι τους 22 βαθμούς στη μάχη που δίνει για την παραμονή. Ο Ασπρόκαμπος που προσπάθησε πολύ, βρέθηκε σε μέτρια μέρα επιθετικά, ενώ επηρεάστηκε από τις αναγκαστικές αλλαγές στο ημίχρονο και το γρήγορο 0-2, που δέχθηκε στην αρχή της επανάληψης.

Από το ξεκίνημα του το ματς ήταν κλειστό, με πάθος, μπόλικη δύναμη και αρκετές μονομαχίες. Η Πρόοδος στο 42’ κέρδισε πέναλτι με τον Νίκο Βουρβόπουλο και ο Γιώργος Βουρβόπουλος το εκτέλεσε εύστοχα για να γράψει το 0-1. Το γκολ έδωσε ψυχολογική ώθηση στους φιλοξενούμενους, που μπήκαν δυνατά στο β’ μέρος.

Την ίδια στιγμή ο Ασπρόκαμπος έχασε με τραυματισμούς τους Μπίζιο, Παπαχρόνη και έδειξε να επηρεάζεται. Στο 55’ ο Γιώργος Βουρβόπουλος σκόραρε ξανά για το 0-2 και έβαλε τις βάσεις για τη νίκη της ομάδας του. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, είχαν κάποιες καλές στιγμές ωστόσο, δεν ήταν ουσιαστικοί. Αντίθετα, η Πρόοδος που είχε δύναμη και ουσία στο παιχνίδι της, στο 75’ έφτασε στο 0-3 με τον Παρασκευόπουλο και πήρε το πολύτιμο τρίποντο.

** Η Πρόοδος Αγίου Βασιλείου ευχαριστεί τη διοίκηση του Ασπρόκαμπου για την άψογη φιλοξενία.

Διαιτητής: Αργυρόπουλος

ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΣ: Μπέζας, Κανέλλος (84’ Κουτρουβέλης Β.), Μπελίτσης, Αθανασίου, Παπαχρόνης (46’ λ.τρ. Δρούγκας), Πυργάκης, Μακρόπουλος (69’ Κουτρουβέλης Ν.), Κωστούρος, Τσαμαδός Π. (80’ Σούλα), Μπίζιος (46’ λ.τρ. Κλουτσινιώτης), Τσαμαδός Α.

ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ: Βαρδάκας, Μαρμαράς Π., Δαλαμαρίνης, Φρούσιος, Παρασκευόπουλος, Πίπιλος Η., Βουρβόπουλος Ν. (80’ Χρυσούλας Π.), Κορφούζι, Βουρβόπουλος Γ. (88’ Μαρμαράς Κ.), Βασιλόπουλος (88’ Βράπι), Ραΐσης (84’ Μπαρλιάς)