Το «3 στα 3» έκανε η Μικτή Κορινθίας Κ17 μετά τη νίκη της με 1-0 επί της Μικτής Αρκαδίας το μεσημέρι της Τετάρτης (23/2) στο γήπεδο Τραγάνας Κιάτου, για την 4η αγωνιστική του 6ου ομίλου του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Σε ένα παιχνίδι που κυριάρχησαν η δύναμη, το πάθος και οι μονομαχίες, η Μικτή Κορινθίας ήταν καλύτερη και πήρε το τρίποντο, χάρη στο γκολ που σημείωσε ο Γιάννης Βασίλας στο 25ο λεπτό. Οι Κορίνθιοι έλεγξαν τον ρυθμό, λειτούργησαν πολύ καλά ανασταλτικά, καθώς δεν κινδύνευσαν, ενώ δημιούργησαν κάποιες καλές ευκαιρίες για ένα ακόμη γκολ.

Σε σπουδαία μέρα ήταν ο Σπύρος Δαμουλιάνος, ο οποίος έκανε μεγάλο παιχνίδι, ο Βασίλας ήταν καθοριστικός, καθώς σκόραρε και πάλι το νικητήριο γκολ, ενώ δεν υστέρησε κανένας από τους παίκτες που αγωνίστηκαν, δείχνοντας μεγάλη διάθεση και αγωνιστικότητα.

Η σύνθεση της Μικτής Κορινθίας: Μπιτζίνης, Τριαντάφυλλος, Παλαιολόγος (92’ Δαμουλιάνος Μ.), Μπεκιάρης, Κόκκινος, Γεωργίου, Δαμουλιάνος Σ. (92’ Πυργάκης), Τσιράκης, Μπίμπας (60’ λ.τρ. Κακογιάννης), Βασίλας (92’ Κρίνης), Βλάχος (60’ Κλεμπετσάνης)