Με νίκη έκλεισε τις υποχρεώσεις της στη σεζόν η Λυκοποριά, καθώς επικράτησε 2-0 του Αστέρα Κορίνθου.

Σε ένα καλό και ανοικτό παιχνίδι η Λυκοποριά πήρε το τρίποντο και με συγκομιδή 42 βαθμών ολοκλήρωσε μια πετυχημένη χρονιά. Όπως πετυχημένη ήταν η σεζόν και για τον Αστέρα που συγκέντρωσε 45 βαθμούς, έχοντας πετύχει γρήγορα το στόχο της παραμονής.

Οι δύο ομάδες έπαιξαν ανοικτά από την αρχή, σε ένα όμορφο και ανταγωνιστικό ματς, που είχε διαστήματα καλού ρυθμού. Η Λυκοποριά άνοιξε το σκορ στο 30’ με τον Μαξούτη και στο 60’ ο Σιώζος με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Οι γηπεδούχοι είχαν κι άλλες ευκαιρίες, ειδικά στο β’ μέρος, με τους Μαξούτη, Σιώζο και Πρέζα, ενώ επικίνδυνος έγινε και ο Αστέρας, που σπατάλησε 4-5 καλές ευκαιρίες. Η ομάδα της Κορίνθου έπαιξε με αρκετά νεαρά παιδιά, που έδειξαν θετικά στοιχεία.

** Ο Αστέρας Κορίνθου ευχαριστεί θερμά τη διοίκηση της Λυκοποριάς για την άψογη φιλοξενία.

Διαιτητές: Θεοδωρόπουλος (Παπαγεωργόπουλος – Κανέλλος)

ΛΥΚΟΠΟΡΙΑ: Χριστοδούλου, Ευθυμίου (46’ Κασκαράς), Μπακιάσι (46’ Μουσταφά), Παπαργυρίου (46’ Σιώζος), Δορμπαράκης, Μαξούτης, Κουτρούλης, Τάφα (60’ Καραβάς), Μερκούρης (46’ Καυκάς), Παπαδημητρίου, Πρέζας  

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: Ξύδης, Κοκιόπουλος, Κατσανάκης Θ., Μορφονίδης, Σαϊσανάς, Λάτσι, Λιμνιάτης, Μελισσαρόπουλος (55’ Γεωργίου), Καραβάς (55’ Κατσανάκης Κ.), Βλάχος, Δελότας