Σε καταγγελία σε βάρος του Κύψελου προχώρησε ο ΠΑΣ Κόρινθος.

Μετά τις αποκαλύψεις της περασμένης εβδομάδας για παράνομες εκλογές σε ποδοσφαιρικό σωματείο, η διοίκηση της Κορίνθου έδωσε συνέχεια στο θέμα και όπως, είχε προαναγγείλει έφτασε έως και την Εισαγγελία Κορίνθου.

Αφού ζήτησε και πήρε από την ΕΠΣ Κορινθίας αντίγραφο του πρακτικού των αρχαιρεσιών του Κύψελου, τον Νοέμβριο του 2019, έστειλε την υπόθεση στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών, καθώς και στον Δήμο Κορινθίων.

Η Κόρινθος αμφισβητεί επίσημα πλέον τη νομιμότητα των εκλογών και της διοίκησης του Κύψελου και με ανακοίνωσή της, ζητά να διαλευκανθεί η υπόθεση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κορίνθου:

«Ο Π.Α.Σ. ΚΟΡΙΝΘΟΣ, με βάσιμες υπόνοιες μετά από δημοσιεύματα, που αφορούν την απουσία νομιμότητας στις αρχαιρεσίες τοπικού Ποδοσφαιρικού Σωματείου, έχοντας έννομο συμφέρον, κατέθεσε αίτηση στην Ε.Π.Σ. Ν.Κορινθίας στις 03/06/2021 και έλαβε επικυρωμένο αντίγραφο του πρακτικού αρχαιρεσιών για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου του Ποδοσφαιρικού Σωματείου «Π.Α.Σ. Κύψελος», που έλαβαν χώρα την 29η Νοεμβρίου 2019.

Εν συνεχεία, όπως είχε χρέος απέναντι στην Κορινθιακή κοινωνία και το Κορινθιακό ποδόσφαιρο, και λόγω της ύποπτης εμπλοκής συγκεκριμένων δημοσίων προσώπων, έθεσε την υπόθεση υπ` όψη του Δημάρχου, των Δημοτικών Συμβούλων καθώς και του κ. Εισαγγελέα Πλημ/κων Κορίνθου με σχετική Αίτηση με Αρ.Πρωτ. 14981/04/06/2021.

Η ευθύνη που αισθανόμαστε απέναντι στην Κορινθιακή κοινωνία, δεν μας δίνει άλλη επιλογή από το να δεσμευτούμε ότι θα χυθεί άπλετο φως στην εν λόγω υπόθεση, με γνώμονα την προστασία του ταλαιπωρημένου Κορινθιακού Ποδοσφαίρου και πιστεύοντας ότι αξίζει ένα καλύτερο αύριο».