Σε μια ξεχωριστή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Κορίνθου, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ναυτικού Ομίλου Κορίνθου.

Μέσα σε ένα πολύ όμορφο κλίμα παρουσία μικρών και μεγάλων αθλητών όλων των τμημάτων του ΝΟΚ, γονέων, του ΔΣ, των προπονητών αλλά και φίλων του συλλόγου, έγινε η κοπή της πίτας για το 2020.

Το παρών έδωσε ο πρόεδρος, Θέμης Κουτσογκίλας μαζί με τον αντιπρόεδρο του ΚΕΠΑΠ, Θανάση Καραχρήστο εκπροσωπώντας τη νέα ΔημοτικήΑαρχή της Κορίνθου.

Αμφότεροι έδωσαν τις ευχές τους για μια καλή χρονιά γεμάτη επιτυχίες για το σύλλογο και δήλωσαν την αμέριστη στήριξη που σκοπεύει να παρέχει ο Δήμος στο Ναυτικό Όμιλο Κορίνθου.

Παράλληλα με την κοπή της πίτας τιμήθηκαν από τον πρόεδρο του συλλόγου, Βασίλη Τσάγρη,ο προπονητής της και πρώην αθλητής Νίκος Ξυλούρης και ο αθλητής της αγωνιστικής ομάδας Θάνος Διαμαντίδης. Ο πρώτος για την μεγάλη προσφορά του στον Όμιλο τόσο σαν αθλητής όσο και σαν προπονητής και ο δεύτερος για την εξαιρετική διάκρισή του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα του 2019 όπου κατετάγη 3ος στα 200 μ πρόσθιο.

Το stisentra.gr βρέθηκε στη κοπή της πίτας του ΝΟΚ και σας μεταφέρει το φωτορεπορτάζ και το βίντεο, μέσα από την κάμερα του Χρήστου Κατσούλα.