Ο Παναγιώτης Γιαννούλης αποτελεί το νέο πρόσωπο του συνδυασμού «Όραμα για την Αλλαγή στο Κορινθιακό Ποδόσφαιρο».

Η υποψηφιότητα του Γιαννούλη ανακοινώθηκε επισήμως την Πέμπτη (22/4), με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή να συστρατεύεται με την παράταξη του Γιώργου Τριαντάφυλλου, εν όψει των επερχόμενων εκλογών της ΕΠΣ Κορινθίας.

Ο Γιαννούλης έχει μακρά θητεία ως ποδοσφαιριστής στα σωματεία του Λουτρακίου, καθώς στο παρελθόν φόρεσε τις φανέλες του Ολυμπιακού Λουτρακίου, του ΑΟΛ, του ΑΣ Λουτράκι, καθώς και της Περαχώρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Το όραμα για την Αλλαγή στο Κορινθιακό Ποδόσφαιρο, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μία ακόμα νέα υποψηφιότητα για τις εκλογές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας.

Η συμμετοχή του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Γιαννούλη, στην παράταξή μας έχει συμβολισμούς και ταυτόχρονα σηματοδοτεί την νέα πνοή στο Κορινθιακό Ποδόσφαιρο, που την έχει πλέον απόλυτη ανάγκη. Ο Παναγιώτης Γιαννούλης, ελεύθερος επαγγελματίας σήμερα, ως ποδοσφαιριστής αγωνίσθηκε σε: Αθλητικός Όμιλος Περαχώρας 1986-1988 (Α΄ τοπικό), Ολυμπιακός Λουτρακίου 1989-1991 (Γ΄ εθνική), Λουπόπο (Λουμπουμπάσι – Ζαΐρ) 1991-1996 (Α΄ εθνική), Ολυμπιακός Λουτρακίου 1997-2002 (Δ΄ εθνική), Αθλητικός Όμιλος Λουτρακίου 2003-2007 (Α΄ τοπικό), Αθλητικό Σωματείο Λουτράκι –ULTRAS 2008-2013 (Γ΄ τοπικό).

Καλωσορίζουμε τον Παναγιώτη στον συνδυασμό και μαζί συνεχίζουμε με περισσότερη δύναμη και αισιοδοξία τον μεγάλο αγώνα για την ανατροπή, που θα δώσει ελπίδα στο ποδόσφαιρο της Κορινθίας και θα το οδηγήσει στο δρόμο της ανάπτυξης, της ανόδου και της αξιοπιστίας.

Έχουμε το σχέδιο, έχουμε τους ανθρώπους και φυσικά έχουμε το πάθος να τα αλλάξουμε όλα για να πάμε στο ποδόσφαιρό μας εκεί που του αξίζει.

ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
«ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ»