Μετά την ήττα από τον Παναργειακό ο Τενεάτης έμεινε εκτός διεκδίκησης της ανόδου στην Γ’ Εθνική και την ερχόμενη Κυριακή (5/6) θα υποδεχθεί τον Κυπάρισσο Αντίκυρας, θέλοντας τη νίκη, προκειμένου να κλείσει με ψηλά το κεφάλι τις υποχρεώσεις του στα μπαράζ.

Ο πρωταθλητής Κορινθίας δεν κατάφερε να πετύχει στο στόχο του ωστόσο, άπαντες στα Αθίκια είναι περήφανοι για την μεγάλη προσπάθεια της ομάδας, καθώς και τη δυναμική στήριξη των φιλάθλων.

Σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος στέκεται ιδιαίτερα στον κόσμο της ομάδας, ενώ επισημαίνει πως ο Τενεάτης βγήκε πιο δυνατός μέσα από τα μπαράζ, βάζοντας τις βάσεις για να βρεθεί στη Γ’ Εθνική τα επόμενα χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το ποδόσφαιρο δεν χαρακτηρίζεται αδίκως ως ο βασιλιάς των σπορ. Οι συγκινήσεις που προσφέρει ένας ποδοσφαιρικός αγώνας δεν συγκρίνονται με οτιδήποτε άλλο. Η απόσταση μεταξύ του ποδοσφαιρικού παράδεισου και της ποδοσφαιρικής κόλασης είναι μία στιγμή, μία χαμένη φάση, μία ευκαιρία, μία απόκρουση, ένα γκολ…

Στην εκτός έδρας αναμέτρηση του ΤΕΝΕΑΤΗ ΑΘΙΚΙΩΝ με την ιστορική ομάδα του ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ τα ζήσαμε σχεδόν όλα. Μόνο που το τελικό αποτέλεσμα, μηδένισε τις ελπίδες μας να αγωνιζόμαστε του χρόνου στη Γ’ Εθνική Κατηγορία. Στο 87΄ με το υπέρ μας 0–1 ο ΤΕΝΕΑΤΗΣ είχε πολλές ελπίδες και ήμασταν στο παιχνίδι της ανόδου και στο 93΄ οι ελπίδες μας χάθηκαν με το σπάνιας ομορφιάς γκολ ισοφάρισης που δεχτήκαμε. Βέβαια αυτό είναι το ποδόσφαιρο…

Η προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας γι’ ακόμη ένα παιχνίδι ήταν μεγαλειώδης. Μόνο μπράβο και πολλά συγχαρητήρια έχουμε να πούμε γι’ αυτά τα παιδιά. Το τακτικό πλάνο που είχε στηθεί από το προπονητικό τιμ ήταν το ιδανικό και άκρως αποτελεσματικό.

Η βοήθεια του κόσμου ήταν ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ. Η κερκίδα των φιλοξενούμενων στο γήπεδο του ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ γέμισε ασφυκτικά. Ήμασταν περισσότερα από 300 άτομα που είδαμε από κοντά την προσπάθεια της ομάδας μας. Οι γηπεδούχοι έμειναν έκπληκτοι από την πολυπληθή παρουσία μας. Η κερκίδα των φιλοξενούμενων είχε να γεμίσει πάνω από μία δεκαετία, όπως μας είπαν.

Αγαπητοί φίλαθλοι του ΤΕΝΕΑΤΗ σας ευχαριστούμε πολύ. Είστε ο πυρήνας του κυττάρου που δίνει ζωή στην ομάδα μας.

Μεγαλείο!!! Σεβασμός!!! Υπόκλιση!!!

Υ.Γ. : Μικρές λεπτομέρειες καθόρισαν την μη επίτευξη του στόχου της ανόδου στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία. Μέσα όμως απ’ αυτό το μίνι πρωτάθλημα με πολύ καλούς αντιπάλους, μόνο κερδισμένη βγήκε η ομάδα του ΤΕΝΕΑΤΗ. Θεωρούμε ότι έχουν μπει οι βάσεις ώστε ν’ επιτευχθεί και αυτός ο στόχος τα επόμενα χρόνια…».