Φιλικό προετοιμασίας εν όψει της αναμέτρησης με την Αρκαδία, θα δώσει την Πέμπτη (2/1) η Μικτή Κ14 της ΕΠΣ Κορινθίας.

Ο αγώνας θα γίνει στις 15:00 στο γήπεδο των Ισθμίων, με αντίπαλο τον ΑΟ Λουτράκι.

«Καλούνται οι κάτωθι ποδοσφαιριστές να βρίσκονται με αθλητική ενδυμασία την Πέμπτη 02.01.2020 και ώρα 14:15 στο γήπεδο των ΙΣΘΜΙΩΝ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ) για ΦΙΛΙΚΟ ΑΓΩΝΑ (ώρα αγώνα 15:00) με το σωματείο Α.Ο. ΛΟΥΤΡΑΚΙ εν όψει της προετοιμασίας για τον αγώνα με την Ε.Π.Σ. ΑΡΚΑΔΙΑΣ.

Υπενθυμίζουμε ότι η παρουσία όλων είναι υποχρεωτική. Σε περίπτωση απουσίας να ειδοποιηθεί η Ε.Π.Σ. Κορινθίας στο τηλέφωνο 2741022258 ή ο Ενωσιακός Προπονητής κ. ΗΛΙΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ  στο τηλέφωνο 6977272026.

Ποδοσφαιριστές που απουσιάζουν αδικαιολογήτως αυτομάτως αποκλείονται από τις Μικτές Ομάδες για την ποδοσφαιρική περίοδο 2019-2020», αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΣΚ.

Οι 21 ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν είναι οι εξής: Τσέλιος Παναγιώτης, Κακογιάννης Πέτρος, Μπέκος Γιώργος, Τσιράκης Άγγελος, Θεοδωρόπουλος Πέτρος, Κόκκινος Αλκιβιάδης, Θεοδωρόπουλος Θανάσης (Κόρινθος ’06), Κατράς Κωνσταντίνος, Τσιουγγαρής Θεοδώρος, Ξύδης Μιχάλης, Κωστούρος Μιχάλης, Θελερίτης Κωνσταντίνος (Πήγασος), Γαλάνης Δημήτρης (Ατρόμητος Χιλιομοδίου), Βαγγόπουλος Γιώργος (Παννεμεατικός), Φραντζής Γιώργος, Σπηλιώτης Κωνσταντίνος (Ηρακλής Ξυλοκάστρου), Γαϊτάναρος Τάσος (Πέλοπας), Κυρίτσης Βλάσσης, Σπρέκος Παρασκευάς (Ελλάς Βέλου), Τσάκωνας Βαγγέλης (Ποσειδών Κ. Βρύσης), Στάμου Χρήστος (Άγιοι Θεόδωροι).