Το απόγευμα του Σαββάτου (28/5) ο Πανσολυγειακός φιλοξενεί τον Άγιο Γεώργιο στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας.

Στο Σοφικό θα γιορτάσουν την άνοδο των «πρασίνων» στην Α’ Κατηγορία και η διοίκηση με ανακοίνωση της καλεί τον κόσμο να δώσει δυναμικό παρών. Ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ Μιχάλης Τσιχριτζής θα απονείμει το κύπελλο και τα μετάλλια στους ποδοσφαιριστές του Πανσολυγειακού, που θα τιμήσει τον πρόεδρο της Κοινότητας Σοφικού, Γρηγόρη Ρωτίδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Σας περιμένουμε όλους να χειροκροτήσουμε το τεράστιο επίτευγμα των παιδιών και την ιστορική αυτή στιγμή για την ομάδα και το χωριό μας.

Το Σάββατο 28/5/2022 και ώρα 17.00 μ.μ η ομάδα μας στο γήπεδο ¨Γεώργιος Βάσσης¨ του Σοφικού , θα δώσει το τελευταίο της παιχνίδι, απέναντι στην ομάδα του Π.Α.Σ Άγιος Γεώργιος Κορίνθου.

ΚΑΛΟΥΜΕ τον κόσμο που υποστηρίζει τον αγώνα της Ομάδας μας να δώσει δυναμικό παρών.

Η ομάδα μας με την λήξη της αναμέτρησης θα τιμήσει τον Πρόεδρο Κοινότητας Σοφικού Ρωτίδη Γρηγόριο για την πολυετή προσφορά του στον σύλλογο.

Έπειτα θα ακολουθήσει η απονομή κυπέλλου και μεταλλίων για την άνοδο της ομάδας στην Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ από τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Κορινθίας Κο Μιχάλη Τσιχριτζή.

Έπειτα θα γιορτάσουμε όλοι μαζί στο «Κουτούκι του Τσαμπάση».

Σας περιμένουμε!! Όλοι μαζί για την ομάδα της καρδιάς μας! ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!».