Σε πανηγυρική ατμόσφαιρα ο Πανσολυγειακός έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις του στη σεζόν και γιόρτασε μαζί με τους φιλάθλους του την άνοδο στην Α’ Κατηγορία.

Η ομάδα του Σοφικού επικράτησε 6-3 του Αγίου Γεωργίου τη τελευταία αγωνιστική και με συγκομιδή 66 βαθμών, πήρε την άνοδο και τη δεύτερη θέση, καθώς υστερεί στην ισοβαθμία έναντι του Ηρακλή Λεχαίου.

Το φινάλε βρήκε τους «πράσινους» να πανηγυρίζουν τη σπουδαία επιτυχία, να σηκώνουν το κύπελλο της ανόδου και να παραλαμβάνουν τα μετάλλια τους, παίρνοντας τα θερμό χειροκρότημα του κόσμου.

Στο αγωνιστικό σκέλος ο Πανσολυγειακός με καλή εμφάνιση, δεν είχε πρόβλημα να πάρει τη νίκη, σε ένα ανοικτό παιχνίδι. Ο Παναγιώτης Ρωτίδης άνοιξε το σκορ στο 9’, για να κλείσει το ημίχρονο με 4-0, χάρη στα γκολ που σημείωσαν οι Νίκος Κλέττας (31’), Καρβούνης (37’ με πέναλτι) και Πέτρου (43’).

Στην επανάληψη, ο Πανσολυγειακός έκανε γρήγορα τις πέντε αλλαγές και σταδιακά έριξε το ρυθμό του, αφού πρώτα πέτυχε άλλα δύο γκολ με τον Παναγιώτη Ρωτίδη στο 51’ και με τον Δήμο Ρωτίδη στο 55’. Ο Άγιος Γεώργιος κατάφερε να βάλει τρία γκολ στη συνέχεια, για το τελικό 6-3.

Διαιτητής: Κακριδής

ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ: Καρβούνης (46’ Γκίνη), Κλέττας Θ., Ρωτίδης Σ. (60’ Οικονόμου), Κορδαλής Ν., Τσίγκος Μ. (65’ Κλάιντι), Κλεμπετσάνης (46’ Λούβρης), Μπάρτζης, Ρωτίδης Δ., Κλέττας Ν. (65’ Κλέττας Δ.), Πέτρου, Ρωτίδης Π.