Επιστροφή στις νίκες μετά από 11 σερί ήττες για τον Πανευρωστινιακό, που επικράτησε 1-0 της Προόδου Αγίου Βασιλείου, στο Δερβένι.

Μια δίκαιη νίκη για την ομάδα της Ευρωστίνης, που πήρε το πολύτιμο τρίποντο και έμεινε ζωντανή στη μάχη της παραμονής στη κατηγορία. Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν πιο αποφασιστικοί και παθιασμένοι και έδειξαν πως ήθελαν το ματς, απέναντι στη κακή Πρόοδο, που έδειξε να υποτιμά τον αντίπαλο και το πλήρωσε.

Ο Πανευρωστινιακός μπήκε πολύ δυνατά και μόλις στο 7’ κέρδισε πέναλτι με τον Θεοδωρόπουλο, το οποίο, εκτέλεσε εύστοχα ο Ρόβηλος για το 1-0. Οι γηπεδούχοι έλεγξαν τον ρυθμό, είχαν περισσότερη δύναμη και μεγαλύτερο πάθος και δημιούργησαν 2-3 καλές ευκαιρίες.

Απ’ την άλλη, η Πρόοδος επηρεάστηκε από το γρήγορο γκολ και παρότι είχε μια – δυο καλές στιγμές στο πρώτο μέρος, δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά. Στην επανάληψη, προσπάθησε να αντιδράσει, όμως, ήταν σε κακή μέρα και έπαιξε ανορθόδοξα. Καλά στημένος ο Πανευρωστινιακός ελάχιστα κινδύνευσε, κράτησε τη νίκη, ενώ έγινε επικίνδυνος με κάποιες στημένες φάσεις.

Πήρε έτσι, μια νίκη ψυχολογίας με καλή εμφάνιση και πλέον, θα παλέψει στο τελευταίο κομμάτι του πρωταθλήματος για να πετύχει το στόχο της παραμονής.  

ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ: Φωτιάδης Α., Τσέλιος, Καΐτσας, Ρουμελιώτης, Τόλιας (60’ Αλεξόπουλος), Νικολακόπουλος, Υφαντής (85’ Τσοκάρης), Θεοδωρόπουλος(46’ Κλουτσινιώτης), Ρόβηλος, Τζαβάρα, Φωτιάδης Π.

ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ: Βαρδάκας, Μαχαίρας, Δαλαμαρίνης (35’  Χρύσουλας Π.), Κοκιόπουλος, Σελιώτης, Χρυσούλας Κ., Κίτσι (22’ Ντόκο), Λιμνιάτης (55’ Βουρβόπουλος), Κουτσούκος, Απαλός, Παρασκευόπουλος (85’ Χιούσι)