Χωρίς να δυσκολευτεί ο ΑΟ Λουτράκι επικράτησε 7-0 του ΑΣ Ρομά Ζευγολατιού στο Θώδειο και πήρε την πρόκριση για τη β’ φάση του Κυπέλλου Κορινθίας.

Ο ΑΟΛ παρουσιάστηκε σοβαρός, έπιασε καλό ρυθμό στο παιχνίδι του, ειδικά στο πρώτο μέρος και έφτασε στην άνετη πρόκριση. Η διαφορά δυναμικότητας των ομάδων ήταν εμφανής, με τους γηπεδούχους να καθαρίζουν από το πρώτο 45λεπτο, στο οποίο, προηγήθηκαν με 5-0.

Το σκορ άνοιξε ο Μπούζας, για να ακολουθήσουν τα γκολ των Βοϊδήλα, Τσατσόπουλου, Σιώκου και Χουσελά. Στην επανάληψη, ο τεχνικός του ΑΟΛ, Γιάννης Νούλας έδωσε χρόνο συμμετοχής σε 5 νεαρούς, για να διαμορφωθεί το τελικό 7-0, με γκολ των Μπούζα και Γάλα.

Ο ΑΣ Ρομά, που πάλεψε αμυντικά όσο μπορούσε, δεν κατάφερε να αντισταθεί στην ποιότητα και τον ρυθμό των γηπεδούχων. Ο σύλλογος του Ζευγολατιού ευχαρίστησε τον ΑΟΛ για την φιλοξενία. Παράλληλα, εξέφρασε την δυσαρέσκεια του για την απόφαση της ΕΠΣ Κορινθίας να διεξαχθεί ο αγώνας, καθώς δεν μπόρεσε να προπονηθεί την Παρασκευή (18/9), αφού το γήπεδο του Ζευγολατιού ήταν κλειστό, μετά από απόφαση του Δήμου, λόγω της κακοκαιρίας.

ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Παπαφίλης (46’ Μπιτζίνης), Βατουσιάδης (46’ Τασίνος), Γάλας, Δαμουλιάνος Σ., Μαυρέλης (46’ Πετρίδης Β.), Πετρίδης Δ., Σιώκος (46’ Στρουμπής), Βοϊδήλας, Τσατσόπουλος (46’ Σέγγας), Χουσελάς, Μπούζας

ΑΣ ΡΟΜΑ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ: Σούτας Π., Καραγκούνης Β., Χαλιλόπουλος Ν. (55’ Δημητρόπουλος Π.), Καραγκούνης Σ., Λουκάς Σπ., Χαλιλόπουλος Γ., Σούτας Δ. (60’ Παναγιωτόπουλος Χ.), Καραγκούνης Κ. (70’ Γεώργιου), Χαλιλόπουλος Μ., Καλύβας Ν., Σούτας Σπ. (46’ Σούτας Β.)