Στο γήπεδο της Λυκοποριάς, η Κόρινθος επικράτησε 1-3 του Πανευρωστινιακού και προκρίθηκε στους 16 του Κυπέλλου.

Χωρίς να φορτσάρει και με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή της, καθώς ξεκουράστηκαν βασικά στελέχη, η Κόρινθος πήρε την άνετη πρόκριση, απέναντι στον μαχητικό Πανευρωστινιακό, που είχε μόλις 12 διαθέσιμους ποδοσφαιριστές.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν τον έλεγχο από το ξεκίνημα, με τον πολύ δυνατό αέρα, να δυσκολεύει τις προσπάθειες των παικτών, σε ένα ματς που κινήθηκε σε χαμηλό τέμπο.

Μετά το 0-0 στο ημίχρονο, η Κόρινθος έβαλε δύο γρήγορα γκολ στο ξεκίνημα του β’ μέρους, με τους Στρατίκη (47’) και Στασινόπουλο (48’), για να φτάσει στο 0-2. Οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Χίλα στο 65’ και στο 86’ ο Στρατίκης με το δεύτερο δικό του γκολ, διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Διαιτητές: Βλαντής (Βλαχοπάνος – Βασιλείου)

ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ: Σταμόπουλος,  Σανδραβέλης, Χίλα, Μάρκου, Ζίζηλας, Βρύνιος, Μιχαλόπουλος, Τζαβάρας, Καΐτσας Σ., Καΐτσας Β., Κατσαούνης (40’ λ.τρ. Φειδάκης)

ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Παπαδημητρίου (60’ Μαντζώρος), Ανυφαντής, Σκούπας, Πολυδωρόπουλος, Σαλάμης, Στασινόπουλος, Γκόμεζ (53’ Θεοχάρης), Ράμφος (46’ Χόντια), Στρατίκης, Χαλίλη (53’ Μορέιρα), Γιαννιδάκης