Την Παρασκευή 16 Ιουλίου ολοκληρώθηκε η λειτουργία της Σχολής Προπονητών UEFA C, που διοργάνωσε η ΕΠΣ Κορινθίας.

Παρά τις δυσκολίες που υπήρχαν στον πρώτο κύκλο, λόγω του κορονοϊού και της καραντίνας, η σχολή στην οποία, συμμετείχαν προπονητές από την Κορινθία και άλλους Νομούς, ολοκληρώθηκε με επιτυχία, με τα θεωρητικά μαθήματα, που έγιναν στο ξενοδοχείο Kalamaki Beach, καθώς και τα πρακτικά μαθήματα στο γήπεδο των Ισθμίων.

Η ΕΠΣ Κορινθίας εξέδωσε ανακοίνωση για τη σχολή προπονητών, που αναφέρει αναλυτικά:

«Με επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021, η Σχολή Προπονητών UEFA C, η οποία συνδιοργανώθηκε από την Ε.Π.Ο. και την Ε.Π.Σ. Κορινθίας.

Η εν λόγω Σχολή, ξεκίνησε την πρώτη της φάση αρχές του 2021, μεσούσης της πανδημίας και αφού πέρασε τις δοκιμασίες και τις δυσκολίες της καραντίνας, κατάφερε να πραγματοποιήσει και  τη δεύτερη φάση της, κλείνοντας με επιτυχία αυτόν τον κύκλο επιμόρφωσης των προπονητών. Στη Σχολή συμμετείχαν με επιτυχία προπονητές εντός και εκτός νομού τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας και τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την αποφυγή εξάπλωσης της COVID-19. 

Τα θεωρητικά μαθήματα, υπό την επίβλεψη των εκπαιδευτών της ΕΠΟ, κ. Μητροτάσιου Μιχάλη και κ. Κυρανούδη Άγγελου, πραγματοποιήθηκαν στο ξενοδοχείο “KALAMAKI BEACH”, ενώ τα πρακτικά μαθήματα διενεργήθηκαν στο γήπεδο των Ισθμίων.

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας, ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν υπό αντίξοες συνθήκες στη διεξαγωγή της Σχολής Προπονητών UEFA C, τον Δήμο Λουτρακίου Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων για την παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων, τον κ. ΑΝΤΩΝΗ ΗΛΙΑ που ήταν παρών καθ’ όλη την διάρκεια των μαθημάτων καθώς επίσης και τον ιατρό κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΤΣΕΡΩΝΗ για την πολύτιμη βοήθειά του  στους συμμετέχοντες.

Η Ε.Π.Σ. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ θα προσπαθήσει να διοργανώσει στο άμεσο μέλλον αντίστοιχες σχολές UEFA A  και UEFA B».

Ανακοίνωση του Συνδέσμου Προπονητών Κορινθίας

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε και ο Σύνδεσμος Προπονητών Κορινθίας.

«Ευχαριστούμε τους κ. Μητροτάσιο Μιχάλη και Κυρανούδη Άγγελο για την ολοκλήρωση της σχολής UEFA C στην Κόρινθο!

Ευχόμαστε στους νέους συναδέλφους καλή επιτυχία στο νέο δρόμο που τους ανοίγετε στο ποδόσφαιρο. Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ν. Κορινθίας θα είναι πάντα δίπλα τους!», αναφέρεται χαρακτηριστικά.