Ο Νίκος Πήλιουρας επέστρεψε στη τεχνική ηγεσία του Σαρωνικού.

Την Πέμπτη (13/2) ο νεαρός τεχνικός απάντησε θετικά στην πρόταση που του είχε καταθέσει δύο μέρες πριν η διοίκηση του συλλόγου και έτσι, γύρισε στο Γαλατάκι σχεδόν ένα μηνά μετά την παραίτηση που είχε υποβάλει, μετά τον αγώνα με τη Θύελλα Κάτω Διμηνιού.

Ο Πήλιουρας επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια και πιάνει άμεσα δουλειά, καθώς το Σάββατο (15/2) ο Σαρωνικός θα υποδεχθεί τον Πέλοπα, σε μια κρίσιμη αναμέτρηση, στην οποία, έχει ανάγκη τους βαθμούς.

Στις τάξεις της διοίκησης επικρατεί ικανοποίηση μετά τη θετική απάντηση του Πήλιουρα και πλέον, η προσοχή επικεντρώνεται στον αγώνα του Σαββάτου, καθώς και στην επίτευξη του στόχου της παραμονής στη κατηγορία.

Τιμωρία για Ανδρέου

Με ποινή απαγόρευσης εισόδους στους αγωνιστικούς χώρους για 15 μέρες, καθώς και πρόστιμο 100 ευρώ τιμωρήθηκε ο γενικός αρχηγός του Σαρωνικού, Αντρέας Αγγέλου, για τη συμπεριφορά του στην αναμέτρηση με τον Πανκαμαριακό.

Η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής:

«Αφού έλαβε υπόψη της  τις παρατηρήσεις του διαιτητή κ. ΒΛΑΝΤΗ Χ. στο Φ/Α  της 8.21.2020 στον αγώνα ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ -ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΚΙΟΥ, κρίνει ότι συντρέχουν λόγοι επιβολής πειθαρχικής ποινής σε βάρος  του εκπροσώπου του Σωματείου ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΚΙΟΥ κ. Αγγέλου Αν., και του επιβάλλεται 

1)ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δεκαπέντε  ημέρες, με όποια ιδιότητα και αν ήθελαν περιβληθεί (αρθρ. 11 παρ. 1, 2, 7 του Π.Κ. της Ε.Π.Ο.), και 2)Χρηματική ποινή (εκατό) 100 € που πρέπει να πληρωθεί στο ταμείο της Ε.Π.Σ. Κορινθίας  έως 12.3.2020 (άρθρο 23 παρ. 2γ και ε ii του Π.Κ)».