Μετά από απουσία 2 ετών, η Δάφνη Εξαμιλίων επιστρέφει στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο.

Την ερχόμενη Παρασκευή 24 Ιουλίου στις 20:00 στο Πνευματικό Κέντρο Εξαμιλίων, θα διεξαχθεί η Γενική Συνέλευση του συλλόγου, προκειμένου να παρουσιαστεί το νέο Δ.Σ. και να γίνει ενημέρωση για τους στόχους της ομάδας.

Πέρα από την πρώτη ομάδα, που θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας, η Δάφνη δημιουργεί και τη δική της Ακαδημία, για την οποία, θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση.

Την Παρασκευή (24/7) λοιπόν, θα γίνουν γνωστές όλες οι λεπτομέρειες της νέας προσπάθειας. Ήδη πάντως, ανακοινώθηκε επίσημα η επιστροφή της Δάφνης Εξαμιλίων, μέσα από τη σελίδα της στο Facebook, ενώ παρουσιάστηκε και η φανέλα (ΦΩΤΟ) για τη νέα σεζόν.

«Η ομάδα μας επιχειρεί ένα εντελώς νέο ξεκίνημα στην Γ’ κατηγορία Κορινθίας, φιλοδοξεί να βγάλει την ίδια ενέργεια, την ίδια ποδοσφαιρική υγεία όπως ήταν πριν 2 χρόνια.

Η διοίκηση ανανεωμένη, με νέα πρόσωπα και με νέα δυναμική, σχεδιάζει και στοχεύει σε νέες επιτυχίες. Δίνει εξίσου βαρύτητα στην οργάνωση και προετοιμασία της ποδοσφαιρικής ομάδας, αλλά αναγνωρίζει και το ειδικό βάρος που έχει για την ομάδα και το μέλλον της η Ακαδημία στην οποία οι προσπάθειες είναι συντονισμένες και ο σχεδιασμός είναι στοχευμένος σε υψηλό επίπεδο», αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.