Αβέβαιη παραμένει η συμμετοχή του Παμβοχαϊκού στο φετινό πρωτάθλημα της Volleyleague ωστόσο, οι τελευταίες ενδείξεις αφήνουν ελπίδες για ανατροπή της κατάστασης.

Την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου καθέτεσε φάκελο στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, έχοντας ορισμένες εκκρεμότητες. Η Επιτροπή δεν έδωσε άδεια στο σύλλογο του Βραχατίου, όμως, θα περιμένει, όπως και άλλους συλλόγους, προκειμένου να διευθετήσουν όλα τα ανοικτά ζητήματα και εν συνεχεία να επανεξετάσει τις περιπτώσεις.

Μόλις 3 ομάδες (Ολυμπιακός, Φοίνικας Σύρου και Κηφισιά) πήραν την άδεια και πλέον, οι υπόλοιπιες θα περιμένουν τη νέα συνεδρίαση. Στην παρούσα φάση, το κακό για τον Παμβοχαϊκό είναι πως δεν έχει συμβόλαια αθλητών, δεν διαθέτει δηλαδή, ρόστερ.

Απ’ τη διοίκηση, γίνονται προσπάθειες για να βρεθούν οικονομικοί πόροι (χορηγοί, Δήμος), αν και τα πράγματα δείχνουν δύσκολα. Στην τελευταία συνεδρίαση της Λίγκας, ο εκπρόσωπος του Παμβοχαϊκού, Βασίλης Πρεδάρης ενημέρωσε το Δ.Σ. πως παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν, θα γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια για να αγωνιστεί η ομάδα στο νέο πρωτάθλημα.