Σε αδιέξοδο βρίσκεται ο Παμβοχαϊκός, καθώς από την Γενική Συνέλευση της Κυριακής (19/7) δεν προέκυψαν ευχάριστα νέα για το μέλλον.

Η προσπάθεια για την εκλογή διοίκησης έπεσε στο κενό, μια και δεν βρέθηκε κάποιο πρόσωπο για να βγει μπροστά και να ηγηθεί του νέου Δ.Σ. Πλέον, ορίστηκε νέα έκτακτη Γ.Σ. για την ερχόμενη Τετάρτη (22/7) με τον σύλλογο σε ανακοίνωσή του, να καλεί γενική συστράτευση, προκειμένου ο Παμβοχαϊκός να μπορέσει να επιβιώσει!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παμβοχαϊκού:

«Στην τακτική Γενική Συνέλευση του συλλόγου που πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 19/7/20 και ώρα 10:30, παρουσία της δικαστικού αντιπροσώπου Βαρδουνιώτη Σταυρούλας, στο κλειστό γυμναστήριο Γεώργιος Τριαντάφυλλος με σκοπό την διενέργεια αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου, δυστυχώς αυτό ΔΕΝ ΚΑΤΕΣΤΗ ΔΥΝΑΤΟΝ λόγω έλλειψης κυρίως προσώπου που θα ηγηθεί της νέας προσπάθειας.

Για τον λόγω αυτό αποφασίστηκε η σύγκληση ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ για την ΤΕΤΑΡΤΗ 22/7/2020 και ώρα 19:30 στο κλειστό γυμναστήριο Γ. Τριαντάφυλλος σε μια ακόμα προσπάθεια για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.

Οι στιγμές είναι ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ και απαιτείται να γίνουν υπερβάσεις για την συνέχιση λειτουργίας του συλλόγου, ώστε  τα παιδιά της περιοχής να βρίσκονται μέσα στον αθλητισμό.

Καλούμε όλους τους φίλους του αθλήματος, συνδημότες, γονείς αθλητών, παλαιούς παράγοντες του συλλόγου, τοπικούς άρχοντες συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης που έλαμψαν δια της απουσίας τους από την σημερινή συνέλευση, να αναλογιστούν ότι η τυχόν  αναστολή λειτουργίας του συλλόγου λόγω αδυναμίας ανάδειξης Διοικητικού Συμβουλίου, θα έχει αντίκτυπο στα παιδιά του τόπου μας».