Στη 2η θέση της βαθμολογίας διατηρήθηκε η Λυκοποριά, που μπήκε με το δεξί στη νέα χρονιά, καθώς επικράτησε δύσκολα 2-0 της μαχητικής Δάφνης Πουλίτσας.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας, δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες, όμως, ο γκολκίπερ της Δάφνης, Μητροδήμας βρέθηκε σε εξαιρετική μέρα, κάνοντας αρκετές αποκρούσεις, κυρίως απέναντι σε Τσιπά και Σιώζο.

Στο 22’ πάντως, ο Σιώζος κατάφερε να τον νικήσει για να ανοίξει το σκορ. Η Δάφνη που έπαιξε με δύναμη και πάθος, είχε δοκάρι με τον Σενή στο 25’. Στην επανάληψη, το σκηνικό δεν άλλαξε, με τη Λυκοποριά να πιέζει και να φτάνει τελικά στο 2-0 στο 75’ με σκόρερ τον Μπακιάσι.

Η διαιτησία του Βουγιούκα ήταν κακή, καθώς έχασε τον έλεγχο και άφησε παραπονεμένες και τις δύο ομάδες. Η Λυκοποριά διαμαρτύρεται για δύο περιπτώσεις πέναλτι (ένα χέρι και μια ανατροπή στον Τσιπά), ενώ η Δάφνη ζήτησε την αποβολή του Τοτόνη στο πρώτο μέρος για εξύβριση στα θεία.

ΛΥΚΟΠΟΡΙΑ: Μούγιος, Χαραλάμπης, Μαξούτης, Μάργαζης, Δορμπαράκης (46’ Μπακιάσι), Κασκαράς (79’ Ντάγανος), Ευθυμίου (46’ Παπαμεντζελόπουλος), Τοτόνης, Τσιπάς (85’ Σινάνι), Παπαδημητρίου, Σιώζος

ΔΑΦΝΗ ΠΟΥΛΙΤΣΑΣ: Μητροδήμας, Παπαγεωργίου Κ., Νικολάου (76’ Καλαπόδης), Καραθάνος, Αργείτης, Ντούλας (55’ Μητρογιάννης), Κωνσταντίνου Α., Κωνσταντίνου Κ. (68’ Μαρίνης), Σενής, Τσελώνης, Κωνσταντίνου Π.