Την απόφαση να προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους διαιτητές και παρατηρητές, κατά την 1η αγωνιστική κάθε γύρου της κανονικής περιόδου σε όλα τα πρωταθλήματα, ανακοίνωσε η ΕΠΣ Κορινθίας.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, η απόφαση πάρθηκε σε συνεργασία με την Επιτροπή Διαιτησίας και τον Σύνδεσμο Διαιτητών, προκειμένου να «ανακουφιστούν» οικονομικά οι ομάδες, σε μια δύσκολη περίοδο, λόγω των συνθηκών που επικρατούν εξαιτίας του κορονοϊού.

Έτσι, την 1η αγωνιστική σε πρώτο και δεύτερο γύρο της κανονικής περιόδου των πρωταθλημάτων, οι ομάδες όλων των κατηγοριών, δεν θα πληρώσουν τα έξοδα της διαιτησίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣΚ:

«Μετά από απόφαση της Ε.Π.Σ. Κορινθίας, η αρμόδια Επιτροπή Διαιτησίας, σε αγαστή συνεργασία με τον Σ.Δ.Π. Κορινθίας, αφού έλαβε υπόψη της την οικονομική στενότητα των ομάδων, εξαιτίας της παρατεταμένης αποχής από τις αγωνιστικές δραστηριότητες λόγω του κορωνοϊού COVID 19, αποφασίστηκε όπως διαιτητές και παρατηρητές της δύναμής της προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους στους αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων όλων των κατηγοριών κατά την 1η αγωνιστική κάθε γύρου της κανονικής περιόδου.

Κατ’ αυτό τον τρόπο όλο το έμψυχο δυναμικό της κορινθιακής διαιτησίας συμβάλλει από την πλευρά του σε μια μικρή οικονομική ανακούφιση των ομάδων του Νομού μας.

Με την ευκαιρία της έναρξης των πρωταθλημάτων η Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Κορινθίας εύχεται σ’ όλους τους εμπλεκόμενους με το κορινθιακό ποδόσφαιρο καλή αγωνιστική χρονιά, με σωματική και ψυχική υγεία και με την υπενθύμιση ότι το ποδόσφαιρο είναι συναρπαστικό, επειδή είναι ένα απρόβλεπτο άθλημα, εξαιτίας του γεγονότος ότι όλοι κάνουν λάθη».