Το μεσημέρι (15:00) της Κυριακής (23/2) ο Άρης Βοχαϊκού φιλοξενεί τους Αγίους Θεοδώρους, στο γήπεδο του Ζευγολατιού, στο μεγάλο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής.

Οι δύο ομάδες είναι διψασμένες για τη νίκη και σίγουρα, η αναμέτρηση αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον. Ο γηπεδούχος Άρης είναι αυτός που καίγεται περισσότερο, καθώς θέλει να καλύψει το χαμένο έδαφος, μετά τις απώλειες που είχε τελευταία. Απ’ την άλλη, οι πρωτοπόροι Άγιοι Θεόδωροι φιλοδοξούν να κάνουν ένα ακόμη βήμα για την άνοδο και τον τίτλο.

Απουσίες ο Άρης

Στο Βοχαϊκό ζουν και αναπνέουν για το ματς της Κυριακής, καθώς δεν θέλουν να χάσουν κι άλλο έδαφος στη μάχη της ανόδου. Τα τελευταία 24ωρα η ομάδα έχει συσπειρωθεί για τα καλά και υπάρχει μεγάλο πάθος και πίστη για τη νίκη.

Οι «κίτρινοι» περιμένουν τη στήριξη του κόσμου τους, με τον Δημήτρη Ποτήρη να ζητά συγκέντρωση και υπομονή από τους παίκτες του. Ο Άρης θα στερηθεί τις υπηρεσίες των τιμωρημένων Τσάαβα και Κ. Δελή, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Τζιούμπα, Κούτρα και Χρήστου Αντωνόπουλου.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν το ντέρμπι και εκτιμάται πως έστω και την τελευταία στιγμή, τα νέα θα είναι ευχάριστα.

Με κόσμο οι Άγιοι

Στο στρατόπεδο των Αγίων Θεοδώρων το κλίμα είναι καλό, ενώ στο πλευρό της ομάδας αναμένεται να βρεθούν και αρκετοί φίλαθλοι που θα δώσουν το παρών στο Ζευγολατιό.

Με εξαίρεση τον τραυματία Καραμαλέγκο, η συμμετοχή του οποίου, είναι αμφίβολη, ο Παντελής Κολλιάκος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα. Στους Αγίους Θεοδώρους το μυαλό όλων είναι στη νίκη, καθώς θα φέρει την ομάδα ένα βήμα ακόμη πιο κοντά στον στόχο της ανόδου, αλλά και στην κατάκτηση του τίτλου.

Ο Κολλιάκος έχει επισημάνει στους παίκτες του τι πρέπει να προσέξουν και περιμένει να δείξουν το καλό τους πρόσωπο, για να έρθει η νίκη.