Νικηφόρο ήταν το πέρασμα του Πανευρωστινιακού από την Ξυλοκέριζα, καθώς επικράτησε 0-1 του τοπικού Εθνικού.

Η ομάδα της Ευρωστίνης έκανε το «4 στα 4» και μοιράζεται την κορυφή της βαθμολογίας με Αετό Κρυονερίου και Μαψό. Το ματς έμελλε να κριθεί γρήγορα, καθώς στο 8ο λεπτό, ο Κουνάβης κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή από τον Νομικό. Ο Παναγιώτης Μητρόπουλος το εκτέλεσε εύστοχα για το 0-1 και οδηγεί την κούρσα των σκόρερ της κατηγορίας με 8 γκολ.

Το γρήγορο προβάδισμα έδωσε την ευκαιρία στον Πανευρωστινιακό να ελέγξει τον ρυθμό, σε ένα κλειστό γενικά ματς, που πήγε στη δύναμη και τις μονομαχίες, με λίγες φάσεις μπροστά από τις εστίες. Ο Εθνικός προσπάθησε κυρίως με κάποιες στημένες φάσεις, αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά, με την άμυνα των φιλοξενούμενων να λειτουργεί καλά.

Στο ξεκίνημα του β’ μέρους, ο Πανευρωστινιακός είχε κεφαλιά του Κουνάβη στο οριζόντιο δοκάρι, με τους ανθρώπους του να διαμαρτύρονται πως στο σκάσιμο προς τα κάτω, η μπάλα πέρασε τη γραμμή. Στο 85’ οι φιλοξενούμενοι είχαν και δεύτερο δοκάρι σε σουτ του Μητρόπουλου έξω από την περιοχή.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΑΣ: Τσώκος, Γκέλης Ν., Κουτρουμπής, Γκετσάου, Τατάκης, Μάρκελλος (55’ Καραντζάβελος), Διπλός, Παπαφίλης, Παππάς (30′ λ.τρ. Μέτσο), Μαρούλης, Νομικός (85’ Γκελης Τ.)

ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ: Φειδάκης Β., Βαγιού (82’ Καΐτσας Σ.), Χίλα, Νικολακόπουλος, Φειδάκης Π., Τζαβάρας, Μπουλούμπασης (33’ λ.τρ. Πατινιώτης, 75’ Αθανασόπουλος), Ντολάνι, Μιχαλόπουλος, Κουνάβης (85’ Δαλαβήρας), Μητρόπουλος