Επιστροφή στις νίκες για την Κόρινθο, που πέρασε με 0-4 από τα Ίσθμια, κόντρα στον Ισθμιακό.

Μετά από δύο σερί ισοπαλίες, η Κόρινθος γύρισε στις επιτυχίες, πιάνοντας καλή απόδοση και καθαρίζοντας ουσιαστικά από το πρώτο ημίχρονο, όταν και προηγήθηκε με 0-2. Ο Ισθμιακός πάλεψε όσο μπορούσε ωστόσο, στην επανάληψη, δέχθηκε γρήγορα και τρίτο γκολ και δεν είχε τα ψυχολογικά αποθέματα να αντιδράσει.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο 20’ μετά από χτύπημα φάουλ του Καμμένου και ενώ η μπάλα φάνηκε να βρίσκει και στον Αγγέλου. Ο Ισθμιακός θέλησε να ισορροπήσει στη συνέχεια, όμως, δεν μπόρεσε να γίνει απειλητικός και η Κόρινθος που είχε τον ρυθμό, έφτασε στο 0-2, στο 42’ με σκόρερ τον Αυγέρη, μετά από ωραία επίθεση.

Στην επανάληψη, ο Λάλας έκανε γρήγορα το 0-3 στο 50’ και εκεί τελείωσε και το ματς. Ο Ισθμιακός δεν μπόρεσε να αντιδράσει και η Κόρινθος που έλεγξε τον ρυθμό, ρίχνοντας σταδιακά στροφές, πέτυχε και τέταρτο γκολ. Σκόρερ στο 87’ και πάλι, ο Αυγέρης, ο οποίος πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ: Καζής, Στρατίκης, Εσμέτοβ, Τσάαβα, Γκαρμίρης, Φίλης, Αγγέλου, Ραχανιώτης (46’ Σοφός), Οικονόμου (30’ λ.τρ. Ζήσης, 46’ λ.τρ. Παντελέου), Βασίλας, Χρυσαφίδης (85’ Παλιογιάννης)

ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Μάνης, Σκούπας, Καμμένος (60’ Βιτσαράς), Χατζηπαπάς, Μπλέτσας, Σαλάμης, Μπάρτζης (80’ Αντωνίου), Λάλας, Ηλιόπουλος (85’ Μπαλής), Αυγέρης, Ανυφαντής