Σημαντικό βήμα για τη παραμονή στη κατηγορία έκανε ο Αετός Κρυονερίου, που πέρασε με 1-5 από την Αρχαία απέναντι στον τοπικό Βελλερεφών.

Ο Αετός ξεκίνησε καλύτερα και προηγήθκε στο 13’ με τον Παλαιολόγο, για να έρθει η απάντηση των γηπεδούχων στο 32’ με πέναλτι του Πεπονή. Στο επόμενο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 1-2 με τον Κατσαούνη, μέσα σε διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους για οφσάιντ και στο 37’ σημείωσαν και τρίτο γκολ με τον Ζάρκο. Μετά το 30’ το ματς άνοιξε, με εκατέρωθεν καλές στιγμές και τον Βελλερεφών να έχει δοκάρια με Ζιμπόλα (40’) και Βάθη (45’).

Στην επανάληψη, ο Βελλερεφών πήρε την κατοχή της μπάλας, με τον Αετό να δείχνει σημάδια χαλάρωσης και να περιορίζεται σε παθητικό ρόλο. Οι γηπεδούχοι πίεσαν αρκετά, απείλησαν με τον Βουκελάτο, είχαν και τρίτο δοκάρι με τον Βάθη (60’), ενώ στο 58’ ακυρώθηκε γκολ του Ζιμπόλα με υπόδειξη φάουλ.

Οι γηπεδούχοι επέμειναν και τα έδωσαν όλα έως το φινάλε χωρίς ωστόσο, να μπορούν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα. Κάτι που έκανε ο Αετός στην κόντρα και σημείωσε άλλα δύο γκολ με τους Τσολάκο (88’) και Δημόπουλο (90’), για να έρθει έτσι το τελικό 1-5.

ΒΕΛΛΕΡΕΦΩΝ ΑΡΧ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ: Λαΐνης, Μάρας, Πατήρης (46’ Καλουδιώτης), Κρίκης, Ζιμπόλας Γ., Καρκασίνας, Ζιμπόλας Μ., Τοπιντζής (46’ Βουκελάτος), Ζώγαλης, Πεπονής, Βάθης (87’ Πρέντι)

ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ: Πανάγου, Κωτσελάς, Πετούμενος, Θεοδώρου (75’ Δημόπουλος), Καπετανόπουλος, Φίλης Α., Κατσούνης Γ., Παλαιολόγος, Ζάρκος, Δέδες, Τσολάκος (90’ Φίλης Κ.)