Σε ένα πολύ δυνατό και ανταγωνιστικό παιχνίδι, η Κλένια επικράτησε 0-1 εκτός έδρας της Λυκοποριάς και πανηγύρισε μια σημαντική νίκη εν όψει της συνέχειας της σεζόν.

Οι δύο ομάδες τα έδωσαν όλα σε ένα ισορροπημένο και κλειστό ματς, με πολλή δύναμη, πάθος και μονομαχίες, με την Κλένια να βρίσκει το νικητήριο γκολ με τον Θύμιο Κοντογιάννη. Η διαιτησία του Ψυχογιού προκάλεσε τα παράπονα και των δύο ομάδων, καθώς αμφισβητούν κάποιες αποφάσεις του.

Από το ξεκίνημα του αγώνα υπήρχε ισορροπία, με τις δυνατές μονομαχίες κυρίως στη γραμμή να κυριαρχούν και τις ομάδες να είναι προσεκτικές στα μετόπισθεν. Γενικότερα, το ματς κύλησε χωρίς τις κλασικές φάσεις μπροστά από τις εστίες και κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Η Κλένια είχε μια κεφαλιά του Μπαλή στο α’ μέρος που πέρασε άουτ και στο 65’ έκανε το 0-1 με απευθείας φάουλ του Κοντογιάννη.

Η Λυκοποριά που είχε κάποια καλά διαστήματα στο ματς, θέλησε να αντιδράσει και στο 75’ διαμαρτυρήθηκε για μια περίπτωση πέναλτι για τράβηγμα στον Βελλή. Πέναλτι ζήτησε και η Κλένια για ένα μαρκάρισμα πάνω στον Δράκο.

Οι γηπεδούχοι τα έδωσαν όλα μέχρι το τέλος και απείλησαν με 2-3 καλά σουτ, ενώ στο 80’ έχασαν τη σημαντικότερη ευκαιρία τους με ένα σουτ του Σιώζου, που εξουδετέρωσε ο Ρουμελιώτης.

Στη Λυκοποριά πέρα απ’ το πέναλτι που ζήτησαν, τα έχουν με τον Ψυχογιό και για κάποιες αποφάσεις του στον πειθαρχικό έλεγχο, καθώς και για ορισμένα φάουλ που καταλόγισε υπέρ της Κλένιας, ανάμεσα στα οποία,και αυτό που μπήκε το γκολ. Διαμαρτυρίες από πλευράς Κλένιας προκάλεσε και ένα φάουλ που καταλογίστηκε σε βάρος τους στο 94’ λίγο έξω από την περιοχή και πέρασε ανεκμετάλλευτο από τους γηπεδούχους.

Διαιτητής: Ψυχογιός

ΛΥΚΟΠΟΡΙΑ: Ποτάκης (64’ λ.τρ. Γεωργίτσας), Κουτρούλης (70’ Σιετής), Κασκαράς, Μπελίτσης, Παπαργυρίου, Παπαμεντζελόπουλος, Σιώζος, Μερκούρης, Πρέζας (50’ Μουσταφά), Παπαδημητρίου, Βελλής

ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ: Ρουμελιώτης, Σκούρτης Γ., Σκούπας Γ., Σκούπας Β.Π., Βουκελάτος, Μπαλής (46’ Μακρής), Ρεκλείτης, Μπακλώρης, Κοντογιάννης (85’ Χρυσαφίδης), Δράκος (87’ Παπαϊωάννου), Δήμας Ν. (1’ λ.τρ. Κυριαζής, 46’ Σκούπας Β.Ι.)